به گزارش همشهری آنلاین؛ سیدمحمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه ۹ امروز در آیین بهره برداری از ۱۱۰ پروژه شهری در منطقه ۹ در قالب هشتادوسومین پویش امید و افتخار گفت: امروز هشتادوسومین شنبههای امید و افتخار در شهرداری منطقه ۹ در حال برگزاری است؛ اما در مردادماه سال گذشته که پویش امید و افتخار در مجتمع ایستگاهی اکباتان با حضور شهردار تهران آغاز شد کمتر کسی فکر میکرد این شنبهها مستمر باشد و پروژههایی به بهره برداری برسد که آرزوی مدیریتهای شهری گذشته بوده است.
وی ادامه داد: ۱۱۰ پروژه شهری امروز به بهره برداری میرسد؛ اما ما در مدیریت شهری فعلی میراثدار دو موضوع ناکارآمدی و کارهای انجام نشده دوره گذشته و پروژههای ناتمام بودهایم، بنابراین با تدابیر شورای شهر تهران و رویکرد شهردار تهران ابتدا پروژههای نیمهتمام در مناطق تکمیل و پس از آن رساندن مرز خدمت به در منازل مردم پیگیری شد.
شهردار منطقه ۹ اضافه کرد: روزی تهران را به دو بخش بالای خط انقلاب و پایین خط انقلاب به غلط تقسیمبندی میکردند؛ تمرکز این افراد بر بالای شهر بود هر چند که در این مناطق نیز توفیقات خاصی نداشتند، ولی به لطف خداوند تدابیر شورای انقلابی و شهردار جهادی و همه همکارانم در شهرداری تهران مرز خدمت در این دوره به در منازل مردم رسیده است.
مرتضوی تأکید کرد: امروز خدمت از شریانهای اصلی شهر به کوچه پس کوچههای تهران رسیده و از خیابانهای شیک بالای شهر به خیابانهای جنوب تهران رسیده است. امروز در منطقه ۹، ۱۰۰ پروژه «من شهردارم» که نمونه حکمرانی دینی و قانونی ماست در این منطقه به بهره برداری میرسد. ۱۰ پروژه شهری دیگر نیز همچون پروژه مجموعه کوثر که در گذشته نسبت به آنها رفتارهای غلطی صورت گرفته بود افتتاح میشود. این مراسم را در مجموعه کوثر گذاشتیم که شهروندان بدانند افتتاح صحیح چگونه است.
وی ادامه داد: این پروژه در دوره قبلی مدیریت شهری با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد به بهره برداری رسیده بود؛ اما محل پروژه به گونهای بود که حتی مراسم افتتاحیه را نمیتوانستند در این مجموعه برگزار کنند؛ بنابراین در پارک ترافیک منطقه پروژه مجموعه کوثر را افتتاح کردند. دو سال از مدیریت فعلی شهر گذشته و در منطقه ۹ بر خود حرام میدانم که پروژهای قبل از تکمیل و نهایی شدن به بهره برداری برسد.
شهردار منطقه ۹ در توضیح بیشتر گفت: پروژه مجموعه کوثر با اعتبار یک هزار و ۳۸۶ میلیارد ریال کامل شد و دیون پیمانکار ظرف ۱۳ سال گذشته ۲۰ درصد پرداخت شده بود که مابقی آن را پرداخت کردیم و با خریداری تجهیزات مجموعه این مجموعه فرهنگی تکمیل و به بهره برداری رسید تا سرانه فرهنگی منطقه از نیم متر به یک مترمربع افزایش پیدا کند.
مرتضوی افزود: یک سوال باید از کسانی که اعلام میکنند مجموعه کوثر قبلا به بهره برداری رسیده است پرسید و آن اینکه چرا در آخرین روز مدیریت شهری خود در دوره گذشته یعنی ۱۳ مردادماه ۱۴۰۰ این مجموعه را به صورت بزن در رویی افتتاح کردند؟
نظر شما