آدم‌ها بیشتر اوقات حرف زدن را به گوش دادن ترجیح می‌دهند و قدردان کسانی هستند که به آنها توجه می‌کنند. یک روش برای اینکه شنونده بادقتی به نظر برسید، این است که جملات شخص مقابلتان را تکرار کنید یا از کلمات تشویق‌آمیزی مانند «دقیقاً» یا «درسته» و غیره استفاده کنید.

روابط

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزیاتو، تبدیل شدن به روح جمع شاید در ابتدا عملیاتی غیر ممکن به نظر برسد. ممکن است فکر کنیم که برای دوست داشته شدن از سوی اطرافیان مان باید به کاریزما یا استعدادی ذاتی برخوردار باشیم. اما واقعیت این است که دوست داشتنی بودن چیزی است که می توانیم با اندکی تلاش و کوشش و بداهه پردازی، آن را تمرین کنیم.

در ادامه از ترفندهایی خواهیم گفت که با آن ها می توانید خود را در دل هر کسی جا کنید.

۱- کاری کنید که از همان ابتدا از شما خوششان بیاید

تلاش کنید رابطه ی گرم و مثبتی با دیگران برقرار کنید تا ذهنیت ویژه ای از شما در آن ها شکل بگیرد. یک روش همیشه کارساز این است همیشه یک لبخند صادقانه به لب داشته باشید. با این حال، صرف یک احساس کافی نیست. یک لمس بدنی مختصر، مانند دست دادن، ضربه ی کوچک به شانه یا حتی یک در آغوش کشیدن کوتاه، نقش مهمی دارد.

مهم ترین چیز در اینجا این است که سعی کنید انرژی فرد مقابل تان را احساس کنید و زبان بدنش را حرکات خودش تکرار کنید.

۲- با آنها درباره خودشان حرف بزنید

بیشتر افراد شیفته ی صحبت کردن درباره ی خود هستند، بنابراین می توانید از این روش استفاده کنید. از آن ها درباره ی سرگرمی هایشان سؤال کنید، جاهایی که سفر کرده اند یا قصد سفر به آن ها را دارند، برنامه هایشان برای آخر هفته و غیره. زیاد از حد وارد مسائل شخصی شان نشوید، چون این کار می تواند فرد را معذب کند و حتی ممکن است سعی کند از شما دوری کند.

به علاوه، خوب است که از مطرح کردن سؤالاتی که پاسخ آن ها محدود به «بله» و «خیر» است، خودداری کنید. به جای آن، با «چرا» یا «چطور» سؤال بسازید. با این کار فرصت خوبی در اختیار فرد مقابل تان می گذارید تا بتواند بیشتر درباره ی یک موضوع خاص صحبت کند.

۳- روی شباهت‌هایتان تأکید کنید

ما اغلب جذب کسانی می شویم که به نوعی شبیه به خودمان هستند. سعی کنید یک شباهت در خودتان و فرد مقابل تان که با او در حال صحبت هستید، پیدا کنید. آن شباهت می تواند سلیقه تان در موسیقی، یک غذای خاص که مورد علاقه ی هر دوی شما است، یا ورزشی باشد که هر دو از تماشایش لذت می برد. بعد از پیدا کردن آن شباهت، باید از آن استفاده کنید. برای این منظور، درباره ی آن با فرد مقابل تان صحبت کنید و او را به جایی دعوت کنید که می توانید هر دو از انجام آن کار لذت ببرید. این چیزهای کوچک شاید خیلی مهم به نظر نرسد، اما تأثیر زیادی در اینکه دیگران احساس مرتبط بودن با شما کنند، دارد و کمک می کند آن ها از بودن در کنار شما لذت ببرند.

۴- از چیزهایی تعریف و تمجید کنید که بیشترین زحمت را برایشان کشیده‌اند

تعریف و تمجیدها گاهی می توانند گستره ای از احساسات مختلف در ما به وجود آورند. صرف تعریف کردن از ظاهر یک شخص، تأثیر زیادی بر او نمی گذارد و احتمال دارد آن را به چشم چیزی خنثی نگاه کند. آن ها چنین چیزهایی را سعی و تلاش به دست نیاورده اند و همیشه بخشی از وجودشان بوده است. به همین دلیل باید چیزی را پیدا کنید که فرد بیشترین زحمت را برای آن کشید و او برای آن تحسین کنید.

مثلاً بگویید که می دانید او شبانه روزی در حال کار بر روی یک پروژه کار کرده بود و آن پروژه به موفقیت عظیمی دست یافت. تحسین زحمات دیگران باعث ایجاد یک حس رضایتمندی عمیق در آن ها می شود و باعث می شود واقعاً احساس شادی کنند و حتی به خودشان افتخار کنند.

۵- فراموش نکنید که همیشه مراقب زبان بدنتان باشید

حتی اگر خودمان متوجهش نباشیم، ضربدری کردن دست ها و پاها به دیگران می گوید که قابل اعتماد نیستیم و چیزی را از آن ها پنهان می کنیم. هر قدر هم شاید برایتان سخت بود، سعی کنید حالت بدن خود را باز نگه دارید. بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که پشت و پاهایتان را صاف و دست هایتان را هم باز نگه دارید، طوری که کف دست هایتان رو به دیگران باشد. داشتن یک حالت آرام و ترغیب کننده در چهره باعث می شود دیگران در کنار شما بیشتر احساس راحتی کنند و به طور خودکار، بیشتر از شما خوش شان بیاید.

۶- درباره نقص‌هایتان صحبت کنید

دیدن کسانی که طوری رفتار می کنند که انگار هیچ عیب و نقصی ندارند، برای بعضی افراد به شدت آزاردهنده است. صحبت ازضعف ها و شکست های خود می تواند شما را صادق تر نشان دهد و به اطرافیان تان این امکان را می دهد به شما احساس نزدیکی بیشتری کنند. اما حواس تان باشد که در صحبت از شکست ها و و اتفاقات بدی که برایتان رخ داده، زیاده روی نکنید، در غیر اینصورت، تأثیر معکوس خواهد شد.

۷- درست کمک خواستن را یاد بگیرید

اینکه کاری کنید که دیگران فکر کنند که به آن ها نیاز دارید، همیشه بهتر از این است که از آن ها صرفاً بپرسید که آیا می توانند کاری را برایتان انجام دهند یا خیر. این شیوه باعث می شود اطرافیان تان احساس خوبی نسبت به خودشان پیدا کنند و به شکل عمیق تری از شما خوش شان بیاید.

۸- اولین کسی باشید که شوخی می‌کند

به جای اینکه منتظر بمانید تا کسی یخ جمع را بشکند، خودتان آن کسی باشید که این کار را انجام می دهد. مثلاً در مورد موقعیتی که در آن هستید، کارهایی مشغول آن ها هستید و غیره، یک شوخی بی ضرر کنید. اگر مدت زیادی است که آن فرد را می شناسید، می توانید گاهی هم به شکلی دوستانه دستش بیاندازید، اما به خاطر داشته باشید که هرگز نباید به هویت او حمله ببرید یا به چیزی بخندید که فرد امکان تغییر آن را در خود ندارد. هر کسی را که دست می اندازید، باید خودش هم به همراه شما بخندد. و فراموش نکنید که هر از گاهی به خودتان هم بخندید.

۹- به شوخی‌هایشان بخندید

از تلاش های دیگران برای دوستانه تر کردن فضا حمایت کنید. با خندیدن به شوخی های یک شخص می توانید از او حمایت کنید و نشان دهید که گوش تان با او است.

حتی اگر شوخی خنده داری نکرد هم می توانید با یک خنده ی خوب، آن را تبدیل به سوخی خنده دار کنید. با این کار، دیگران را هم با خودتان همراه می کنید و باعث می شوید که همه احساس خوبی داشته باشند. همیشه به خاطر داشته که باهم بخندید، نه به دیگران.

۱۰- خودتان را علاقمند نشان دهید

آدم ها بیشتر اوقات حرف زدن را به گوش دادن ترجیح می دهند و قدردان کسانی هستند که به آن ها توجه می کنند. یک روش برای اینکه شنونده ی بادقتی به نظر برسید، این است که جملات شخص مقابل تان را تکرار کنید یا از کلمات تشویق آمیزی مانند «دقیقاً» یا «درسته» و غیره استفاده کنید.

۱۱- برای اطرافیانتان مثل آهنربا عمل کنید

با جو محیط و افراد حاضر در محل، همرنگ نشوید. به جایش سعی کنید شخص پر شوری باشید. با مکالمات کوتاه اما معنی دار یا حتی مکالمات بلندتر، دیگران را به خود جذب کنید.

سعی کنید از احمق به نظر رسیدن نترسید. انرژی مثبت شما نادیده گرفته نخواهد شد. دیگران هم سعی می کنند مشتاقانه به شما پیوندند و با شما همراه شوند.

۱۲- وقتی انتظارش را ندارند غافلگیرشان کنید

وقتی آدم ها از دیگران چیزی دریافت می کنند که خودشان آن را نخواسته بودند، این امر به آن ها احساس بسیار خوبی می دهد. از غافلگیر کردن دیگران با چیزی که شاید دوست داشته باشند، نترسید. این کار را بدون سؤال پرسیدن یا اجازه گرفتن از آن ها انجام دهید. مثلاً اگر شاغل هستید، می توانید غذای بیشتری تهیه یا درست کنید که از آن به همکارتان هم بدهید. این غافلگیری تا مدت ها در ذهن او می ماند و باعث می شود به شما به چشم فردی بامحبت نگاه کند.

۱۳- با دوستان دوستانتان دوست شوید

داشتن دوستان مشترکی که شباهت هایی با شما دارند، واقعاً مهم است. ایجاد رابطه ی دوستانه با آشنایان دیگران می تواند نقش زیادی در ایجاد حس اعتماد نسبت به شما در همه ی آن ها داشته باشد. به علاوه، داشتن دوستان مشترک باعث می شود افراد احساس نزدیکی بیشتری نسبت به یکدیگر کنند. این امر شیوه ی خوبی هم برای گسترده تر کردن جمع دوستان خود نیز هست.

۱۴- تماس چشمی مناسب داشته باشید

به رنگ چشم طرف مقابل تان دقت کنید. این کار برای داشتن یک تماس چشمی مناسب ضروری است. مدت زمانی که طول می کشد تا متوجه رنگ چشمان دیگران شوید، بهترین مدت زمان برای داشتن تماس چشمی است: نه خیلی بلند که فرد مقابل تان را معذب کند، بلکه آنقدری بلند که با شما احساس راحتی کند.

کد خبر 813412

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha