سیدمحمود آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی درباره بازگشت به تحصیل داوطلبان کنکوری مشکوک به تلقب گفت: برای آموزش عالی کشور متأسفم که مجبور است این افراد را با حکم قضایی در دانشگاه‌ بپذیرد، بنده حاضرم از سمتی که دارم کناره‌گیری کنم ولی پذیرای این افراد در دانشگاه نیستم.

سیدمحمود آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی

به گزارش همشهری آنلاین، اخیرا با دستوری که حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری درباره وضعیت دانشجویانی که با نظر هیأت رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری متخلف شناخته شده‌اند، داد، به زودی شاهد حضور بیش از ۵ هزار دانشجو در کلاس‌های درس خصوصا کلاس‌های علوم پزشکی خواهیم بود.

رئیس سازمان سنجش استعفا کرد ؛ سازمان سنجش توانایی اجرای این حجم از برگشت به تحصیل متقلبان را ندارد

رئیس سازمان سنجش در اعتراض به بازگشت به تحصیلِ داوطلبان شبهه‌دار کنکور از سمت خود استعفا کرد.

روز شنبه ۲۵ آذر نیز در پی این دستور یک شبه حکم بازگشت به تحصیل ۳۵ داوطلب داده شد، این موضوع سبب شد که عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور طی نامه‌ای، تاکید کند که سازمان سنجش عملاً توانایی اجراء این حجم از برگشت به تحصیل متقلبان را ندارد و تصمیم‌ به کناره‌گیری از ریاست سازمان گرفته تا شرایط برای فرد دیگر جهت اجرای احکام صادر شده، فراهم شود.

سیدمحمود آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه تا این لحظه دانشجویی به دانشگاه شهید بهشتی معرفی نشده است، گفت: واقعاً برای آموزش عالی کشور متأسفم که مجبور است این شرایط را بپذیرد، دانشجویانی که می‌خواستند با تقلب وارد دانشگاه شوند، امروز بتوانند با حکم قضایی وارد دانشگاه شوند. این موضوع با هیچ منطق جهانی، علمی و آموزشی سازگار نیست.

وی با تاکید بر اینکه اعتقاد دارم این موضوع دقیقاً تشویق متخلفین و متقلبین برای ورود به دانشگاه است، گفت: متأسفانه این افراد تقلب و تخلف کرده‌اند و بنده با اصل قضیه مخالف هستم. اگر این افراد به دانشگاه شهید بهشتی معرفی شوند، بنده نمی‌توانم این دانشجویان را بپذیرم. قطعاً از سمتی که دارم کناره‌گیری می‌کنم ولی چنین دانشجویانی را نمی‌پذیرم.

آقامیری خاطرنشان کرد: پذیرش چنین دانشجویانی به منزله بی‌ثبات کردن نظام آموزش عالی کشور است. یعنی به هم ریختگی سیستم آموزش عالی کشور با حضور متقلبی که سواد ندارد و توانسته با کلک وارد دانشگاه شود و با چنین پروسه‌ای فارغ‌التحصیل شود، این فرد وارد عرصه جامعه می‌شود؛ بنابراین احتمال دارد جامعه با سواد کم و مدرک چنین افرادی آلوده شود.

کد خبر 816803
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • رضا IR ۰۰:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
    3 0
    درود بر شرفش که بین مسولان کمتر میبینیم
  • IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
    1 0
    چرا اجازه نمی دهید تعداد پزشک و دندانپزشک زیاد تا آرامش آموزشی برای فرزندان طالب این رشته ها از سوئی پیش گیری از مهاجرت و همچنین خدمات درمانی ارزان برای مردم ایجاد گردد ..انحصار سم مهلکی است که کشور و مردم را نابود خواهد کرد.‌
  • سجاد IR ۲۳:۳۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    0 0
    احکام دیوان عدالت لازم الاتباع است و باید تمکین کنید در غیر اینصورت مجبور به تمکین می شوید . بهتره تابع قانون باشید و تشخیص قانونی بودن با قضات است نه شما . حد خودتون رو بدونید در نظام قانونی کشور. اینجا جنگل نیست که هر کسی حرف خودشو بزنه