به گزارش همشهری آنلاین، شهردار تهران در این نشست با تقدیر از اقدامات و دستاوردهای وزارت ارتباطات در دوسال گذشته گفت: این دستاوردها نتیجه تفکر، فرهنگ و حرکت جهادی است که در مجموعه وزارت ارتباطات شکل گرفته است.
علیرضا زاکانی با اشاره به اهمیت پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها گفت: این پروژه هم از منظر ملی و هم از منظر تسهیل خدمت رسانی به مردم حائز اهمیت است و از این منظر شهرداری تهران فارغ از هرگونه نگاه مادی برای تکمیل این پروژه آماده همکاری است.
وی افزود: بنده به عنوان شهردار تهران و همکارانمان، شهرداری را به عنوان منشا ارایه خدمت می بینیم و با توجه به برنامه های تحولی و کلانی که در این دوره تهیه شده است، به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به ویژه برای تبدیل تهران به عنوان شهر هوشمند نگاه ویژه ای داریم.
زاکانی ادامه داد: بنابراین لازم است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این پروژه شهرداری تهران را شریک راهبردی خود در نظر بگیرد و آماده ایم که مسوولیت های خود را در این پروژه انجام دهیم.
وزیر ارتباطات در ابتدای این جلسه گزارشی از اقدامات و دستاوردهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دو سال گذشته ارایه کرد که بخش عمده این گزارش به پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها و اهمیت این پروژه به عنوان زیرساخت توسعه آینده کشور اختصاص داشت.
زارع پور با تاکید بر اینکه تهران مهمترین کلان شهری است که باید این پروژه در آن اجرایی شود، گفت: تهران کلان شهری است که جمعیت زیادی را در خود جای داده و سرویس اینترنت با سرعت گیگابیت بر ثانیه یک نیاز اساسی برای این شهر محسوب می شود.
وی افزود: تلاش ما این است که سرویس هایی با سرعت های بالا، با کیفیت و ارزان در اختیار کاربران قرار دهیم که این مهم محقق نخواهد شد مگر با تکمیل پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها اتفاق نخواهد.
وزیر ارتباطات نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در ۲۰۰ شهر در حال احداث است و تا الان نزدیک به ۵ میلیون خانوار در کشور تحت پوشش قرار گرفته اند، گفت: بر اساس تازه ترین آمارها، ۴ میلیون خانوار در تهران ساکن هستند که با اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب وکارها در پایتخت و تحت پوشش قرار گرفتن تمامی این خانوارها، جهش قابل توجه ای در تحقق اهداف تعیین شده یعنی ایجاد ۲۰ میلیون پوشش تا پایان دولت سیزدهم ایجاد خواهد شد.
وی درباره نحوه اجرای این پروژه در تهران تصریح کرد: برای رفع انحصار و ایجاد رقابت و ارائه خدمات بهتر به مردم، بازیگران جدیدی در عرضه سرویس فیبر نوری وارد شده اند و در حال حاضر ۹ اپراتور جدید در این پروژه فعال هستند که در کلان شهرها کنسرسیومی از این اپراتورها پروژه را راهبری می کنند که در تهران نیز بر همین اساس عمل خواهد شد.
وزیر ارتباطات در ادامه با تقدیر از نگاه راهبردی و حاکمیتی و فرابخشی شهردار تهران گفت: این پروژه به سرانجام نمی رسد مگر با ایجاد همدلی و همکاری همه جانبه به ویژه از جانب شهرداری ها که امیدواریم شهرداران سراسر کشور در این مسیر شهرداری تهران را الگویی مناسب در نظر بگیرند.
بر اساس تفاهمنامه امضا شده در این نشست تا پایان دولت سیزدهم کل شهر تهران تحت پوشش فیبرنوری قرار خواهد گرفت تا امکان ارائه سرویسهای چندصد مگابیتی به هموطنان در این کلان شهر فراهم شود.
نظر شما