بعضی وقت‌ها بچه‌ها دلشان بهانه می‌گیرد و خوردنی سوپرمارکتی می‌خواهد. شما هم که کدبانوی خانه هستید دلتان می‌خواهد خودتان بهانه دلشان را درست کنید.

ذرت مکزیکی

همشهری آنلاین: بچه‌ها عاشق ذرت مکزیکی و بو و طعمش هستند. اگر در یک عصر زمستانی دلتان خواست هنرنمایی کنید پس با ما همراه باشید و یکی از خوردنی‌های خوشمزه و پرطرفدار را در آشپزخانه خودتان درست کنید.

مواد لازم

کنسرو ذرت یک قوطی
یا ذرت تازه فریز شده
مارگارین (کره نرم گیاهی)
آویشن
سس مایونز
قارچ
پنیر پیتزا
آبلیمو
نمک و فلفل سیاه

۱. اگر ذرت‌هایتان کنسروی است که احتیاجی به بخارپز شدن ندارد ولی اگر بلال تازه دارید یا ذرت فریز شده، اول باید ذرت‌ها را بخارپز کنید تا خوب نرم شوند. ذرت‌ها نباید زیاد بپزند و له شوند؛ در ذرت مکزیکی شکل ذرت باید زیبا باشد.

۲. حالا قارچ‌ها را هم خیلی نازک خرد کنید و بعد مثل ذرت حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بخارپز کنید تا نرم شود. قارچ خام ممکن است خرد شود و قیافه ذرتتان خراب شود.

۳. حالا یک ظرف نسبتا بزرگ بردارید و سس مایونز را درون آن بریزید و بعد آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن و مارگارین یا کره گیاهی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. ذرت مکزیکی باید داغ سرو شود. حواستان باشد وقتی دارید مواد را با هم قاطی می‌کنید سرد نشود. ظرفتان را بگذارید روی یک حرارت کم که مثل بخارپز کردن باشد و بعد ذرت و قارچ را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید.

۵. حالا وقت اضافه کردن پنیر پیتزاست. پنیر پیتزا را بعد از رنده کردن روی ذرت‌ها بریزید تا دیگر حسابی مکزیکی شود. البته خوب هم بزنید تا حالت چسبندگی به خودش بگیرد.

۶. بعد از اینکه همه مواد را با هم مخلوط کردید می‌توانید ذرت‌ها را در لیوان یک بار مصرف کاغذی یا گیاهی که از ذرت درست می‌شود بریزید تا شکل و قیافه‌اش هم شبیه ذرت مکزیکی بیرون شود و بچه‌ها حسابی خوشحال شوند.

اگر دوست دارید ذرت مکزیکی‌تان جای وعده شامتان را بگیرد می‌توانید از کالباس استفاده کنید. کالباس را به شکل ورقه‌های ریز یا خلالی یا هرطور که دوست دارید دربیاورید و در آخرین مرحله به ذرت‌هایتان اضافه کنید. این جوری، به جای عصرانه، یک شام خوشمزه دارید.

بعضی از ذرت مکزیکی‌فروش‌ها داخل ذرتشان چیپس سیب‌زمینی هم می‌ریزند. اگر شما هم دوست دارید از خلال سیب‌زمینی استفاده کنید فقط یادتان باشد در آخرین مرحله باید خلال‌ها را اضافه کنید.

اگر دوست دارید ذرت مکزیکی شما سالم باشد به جای کره یا مارگارین می‌توانید از روغن زیتون استفاده کنید. هم خوشمزه است و هم سالم.

به غیر از سس مایونز می‌توانید از سس کچاپ و خردل هم استفاده کنید یا اصلا سس مایونز نریزید.

اگر قارچ دوست ندارید می‌توانید از زیتون بدون هسته هم استفاده کنید؛ زیتون را حلقه حلقه ببرید و به ذرتتان اضافه کنید کلی سالم می‌شود.

از پنیر پارمسان هم می‌توانید برای طعم‌دار کردن ذرتتان استفاده کنید. اگر آویشن دوست ندارید که بیشتر بچه‌ها دوست ندارند، از فلفل دلمه‌ای ریز خردشده استفاده کنید.

اگر سس مایونز دوست ندارید و خیلی نگران سلامتی‌تان هستید می‌توانید از رب گوجه‌فرنگی و آبلیمو استفاده کنید؛ رب گوجه را با نمک و آبلیمو خوب هم بزنید و بعد به ذرت اضافه کنید. البته مزه‌اش مثل ذرت مکزیکی‌های بیرون نمی‌شود.

هویج نگینی، هم ذرت مکزیکی را خوشمزه می‌کند و هم زیبا. دو عدد هویج را بپزید و بعد نگینی خرد کنید و به ذرت اضافه کنید. ذرتتان پر از ویتامین می‌شود.

روش سنتی بخارپز کردن ذرت هم این طوریه: اول یکی دو ساعت ذرت‌ها رو بریزید تو زودپز تا خوب بپزد و بعد ذرت‌ها رو توی یه آبکش فلزی می‌ریزیم و می‌ذاریم روی یه قابلمه که تا نصفه آب دارد و بعد می‌گذاریم تا نیم ساعت بماند و خوب بخارپز شود. اگر وقت دارید که از اول ذرت‌ها را همین‌طوری بخارپز کنید در این صورت یک ساعت وقت می‌خواهد تا خوب مغزپخت شود.

کد خبر 822315
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha