مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۵
۰ نفر

رشد چند صد درصدی بیت کوین و سایر رمزارزها از ابتدای سال 2017 تاکنون افراد زیادی را برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال وسوسه‌ کرده است. ورود حجم عظیم سرمایه به این بازار و پذیرش گسترده آن به ما می‌گوید که عصر ارزهای دیجیتال رسیده است؛ رشد تعداد سرمایه‌گذاران این حوزه نیز این موضوع را تایید می‌کند.

image-20240108144428-1.jpeg

چطور باید وارد بازار ارزهای دیجیتال شویم و سودهای کلان آن را به دست آوریم؟ به سادگی! اما پیشنهاد می‌کنیم پیش از فکر کردن درباره سودهای کلان، ابتدا با صفر تا صد ورود به بازار ارز دیجیتال آشنا شوید تا مسیر هموارتری پیش رو داشته باشید و سپس به سراغ کسب سود بروید.

راهنمای ورود به ارز دیجیتال برای مبتدیان

در عصر حاضر کمتر کسی وجود دارد که نام بیت‌کوین یا ارزهای دیجیتال را نشنیده باشد. این صنعت جذاب که نقطه آغاز آن از سال 2008 با پادشاهی بیت‌کوین رقم خورده است، اکنون بسیار گسترده شده است و در هر گوشه و کناری زمزمه‌هایی از آن به گوش می‌رسد. ممکن است کمی اغراق‌آمیز به نظر برسد اما گفته می‌شود که کریپتوکارنسی‌ها آینده جهان هستند و دیر یا زود ارزهای فیات جای خود را به این عرصه پر سر و صدا خواهند داد.

اما از آن‌جایی که این مارکت، مخصوصا در ایران فضای جدیدی است، افراد دقیقا نمی‌دانند که از کجا باید فعالیت خود را شروع کنند. آشنایی با مفاهیم مقدماتی ارزهای دیجیتال و چیستی آن، کیف پول‌ بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال و نحوه خرید و فروش در صرافی‌ها، گام هایی ابتدایی است که شما برای حضور در این بازار باید بردارید.

پس از این مرحله وقت آن می‌رسد که بازار را به کمک علوم تحلیلی مانند تحلیل تکنیکال و فاندامنتال تحلیل کنید و در نهایت مانند یک تریدر حرفه‌ای به معامله بپردازید. در ادامه به سه قدم پر اهمیت که هر فرد در اولین مراحل ورود به بازار به آن نیاز دارد را بیان می‌کنیم.

صفر تا صد ورود به بازار ارز دیجیتال

ارز دیجیتال چیست؟

در مرحله اول آموزش صفر تا صد ورود به بازار ارز دیجیتال شما باید با چیستی ارزهای دیجیتال آشنا شوید. امروزه تقریبا همه چیز معادل دیجیتالی دارد و پول و ارزهای فیات نیز از این قضیه مستثنی نیستند. ارزهای دیجیتال نوعی دارایی رمزنگاری شده‌اند که ظاهر فیزیکی ندارند و تنها به صورت مجازی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این ارزها با داده‌های رمزنگاری‌شده، ایمن‌سازی می‌شوند و با این هدف به وجود آمده‌اند که افراد دیگر نیازی به بانک‌ها نداشته باشند.

در واقع، همانطور که می‌دانید ما برای انجام تمامی خدمات مالی نیاز به بانک‌ها داریم و باید در بانک حساب داشته باشیم. تمامی تراکنش‌های این حساب در دفتری مرکزی ثبت و موجودی هر حساب بر اساس تاریخچه تراکنش‌ها به دست می‌آید. دارایی‌های فیات نیز مانند دلار و ریال و ... توسط بانک‌ها تولید می‌شود. همه این‌ها نشان می‌دهد که سیستم بانکداری به صورت متمرکز فعالیت می‌کند و در صورت از دست رفتن دفتر سیستم مرکزی، تمام داده‌های موجود از بین خواهند رفت.

این‌گونه بود که ارزهای دیجیتال با هدف رفع این مشکل و نامتمرکز کردن سیستم مالی به وجود آمدند. تمامی فعالیت‌هایی که با پول‌های رایج انجام می‌شود، امروزه به کمک ارزهای دیجیتال قابل انجام است و این ارزها تمامی مشکلات سیستم بانکی نظیر محدودیت سنی، جغرافیایی، حجم تراکنش، امکان دستکاری اطلاعات و ... را حل کرده‌اند.

اهمیت ورود به بازار ارز دیجیتال

ممکن است در حال حاضر بازار ارزهای دیجیتال‌ها به واسطه سودآوری خود بر سر زبان‌ها افتاده باشد اما احتمالا تاکنون با موانع بین‌المللی زیادی برای انجام امور مالی مواجه شده‌اید. این صنعت مبتنی بر تکنولوژی قابلیت این را دارد که خارج از حیطه کنترل بانک‌ها عمل کند.

علاوه بر این، ارزهای دیجیتال محدودیت جغرافیایی و هویت ندارند. افراد بدون نیاز به پر کردن فرم و ... می‌توانند به اکثر نقاط دنیا تنها به کمک یک تلفن همراه و اینترنت مبادلات مالی داشته باشند. از طرفی رمزارزها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که امکان جعل و تقلب در آن‌ها وجود ندارد. بدین ترتیب، با روی کار آمدن این تکنولوژی اکنون همه افراد جهان می‌توانند با ارزهای دیجیتال کارهای مهمی مانند خرید و فروش‌ روزمره، سرمایه‌گذاری، مبادلات مالی بین‌المللی و ... را به سرعت انجام دهند.

حداقل سرمایه برای ورود به بازار ارز دیجیتال

حداقل سرمایه برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال از آن دست سوالاتی است که بسته به شرایط، هر شخص پاسخ متفاوتی دارد. اما به طور کلی، می‌توانیم بگوییم با هر میزان سرمایه‌ای می‌توانید وارد بازار ارزهای دیجیتال شوید. بنابراین محدودیتی برای سرمایه‌گذاری روی رمزارزها وجود ندارد.

البته این که چه صرافی را برای انجام معاملات خود انتخاب می‌کنید می‌تواند در تعیین حداقل سرمایه برای ورود به بازار تاثیرگذار باشد. برای مثال، اگر شما یک صرافی مانند صرافی ارز دیجیتال ایرانیکارت را برای خرید و فروش انتخاب کنید حداقل سرمایه مورد نیاز شما کمتر از 3 دلار خواهد بود. این عدد در صرافی‌های مختلف متفاوت است.

صفر تا صد ورود به بازار ارز دیجیتال

کیف پول ارز دیجیتال

کیف پول‌های ارز دیجیتال را در واقع می‌توان یک کیف پول دیجیتالی دانست که رمزارزها را به صورت امن در خود ذخیره می‌کند. این کیف پول‌ها در دنیای ارزهای دیجیتال به شکل یک برنامه سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری هستند که به کمک کلیدهای خصوصی و عمومی به کاربران اجازه می‌دهند دارایی‌های دیجیتال خود را بر بستر بلاکچین مدیریت و نگهداری کنند. کیف پول‌های ارز دیجیتال انواع بسیاری دارند که هر کدام سطوح مختلفی از امنیت و امکانات را برای کاربران فراهم می‌آورد.

انواع کیف پول‌های ارز دیجیتال

کیف پول‌های ارز دیجیتال یا همان ولت‌ها را می‌توان به دو دسته کلی کیف پول گرم و سرد تقسیم‌بندی کرد. کیف پول‌های گرم به ولت‌هایی گفته می‌شود که به اینترنت متصل می‌شوند و کیف پول‌های سرد قابلیت اتصال به اینترنت را ندارند.

ولت‌های نرم‌افزاری همان کیف پول‌های گرم هستند که بر روی دسکتاپ، موبایل و یا به صورت افزونه کروم قابل استفاده‌اند و امکانات متنوعی را در اختیار معامله‌گران قرار می‌دهند. تراست ولت (Trust Wallet)، متامسک (MetaMask) و اکسودوس (Exodus) چند نمونه از مشهورترین ولت‌های نرم‌افزاری هستند.

از سوی دیگر، کیف پول‌های سخت‌افزاری همان کیف پول‌های سرد هستند. این کیف پول‌ها به صورت یک ابزار فیزیکی مانند فلش یا کارت بانکی، ارزهای دیجیتال را در امن‌ترین شکل ممکن در خود نگهداری می‌کنند. این ولت‌ها به دلیل استفاده از چند لایه‌ی امنیتی هیچ راهی برای هک یا حملات سایبری باقی نمی‌گذارد. لجر (Ledger) و ترزور (Trezor)، نمونه‌هایی از کیف پول بیت کوین سخت‌افزاری هستند. استفاده از این نوع ولت رایگان نیست و شما می‌توانید برای خرید و مشاهده قیمت کیف پول‌های سخت‌افزاری به سایت ایرانیکارت مراجعه کنید.

خرید و فروش ارز دیجیتال

خرید و فروش ارزهای دیجیتال بسیار ساده است. معامله با این ارزها نیاز به تشریفات چندانی ندارد و شما به راحتی می‌توانید از طریق صرافی‌ها، که پلتفرم‌های معاملاتی این ارزها هستند، هر ارزی را می‌خواهید بخرید یا بفروشید. اما پیش از خرید و فروش باید آموزش تحلیل بازار را نیز یاد بگیرید تا بتوانید از معاملات خود به سود برسید. برای تحلیل بازار می‌توانید از ابزارهایی مانند تریدینگ ویو (Trading view) و کوین مارکت کپ (Coin Market Cap) که دو نمونه از بهترین سایت‌های تحلیلی بازار ارزهای دیجیتال هستند کمک بگیرید. علاوه بر این، خواندن اخبار و دوره‌های آموزشی که راه و رسم بازار را آموزش می‌دهند بسیار مفید و کارآمد خواهد بود.

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی

تا این بخش از مطلب صفر تا صد ورود به بازار ارز دیجیتال سعی کردیم تا نگاهی جامع به اطلاعات مورد نیاز برای حضور در بازار داشته باشیم. اما دروازه ورود به این بازار پر هیجان و کسب سود استفاده از صرافی‌ها است. این پلتفرم‌ها امکان خرید، فروش و انتقال کریپتوکارنسی‌ها را برای شما فراهم می‌کنند. برای انتخاب صرافی ارز دیجیتال، دو نوع صرافی خارجی و ایرانی پیش روی شما قرار دارد.

باید بدانید بسیاری از صرافی‌های خارجی به ایرانیان خدمات ارائه نمی‌کنند و در صورت افشای هویت ممکن است سرمایه شخص را مسدود کنند. اما به طور کلی شما برای خرید از این صرافی‌ها ابتدا باید توسط یک صرافی ایرانی ریال خود را تبدیل به تتر یا هر واسطه دیگری کنید و سپس آن را برای خرید و فروش به صرافی خود انتقال دهید.

اما اگر انتخاب شما صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی است، مسیر همواری را پیش رو دارید. فرض کنید شما صرافی ارز دیجیتال ایرانیکارت را برای این کار انتخاب می‌کنید. در ایرانیکارت شما ابتدا باید احراز هویت شوید. سپس می‌توانید ثبت‌نام کنید و به معامله مستقیم ارزهای دیجیتال با تومان بپردازید. صرافی ایرانیکارت به عنوان یکی از قدیمی‌ترین صرافی‌های ایرانی است که معامله بیش از ۱۰۰۰ ارز دیجیتال را بدون هیچ کارمزدی فراهم می‌آورد.

سخن پایانی

گستردگی دنیای رمزارزها آنقدر زیاد است که پرداختن به تمامی موارد آن در قالب یک مقاله امکان‌پذیر نیست. در این مطلب سعی کردیم تا با پرداختن به صفر تا صد ورود به بازار ارز دیجیتال شما را تا حدودی با مفاهیم موجود و نحوه حضور در بازار کریپتوکارنسی آشنا کنیم. به یاد داشته باشید که اگرچه بازار ارزهای دیجیتال بستری پرپتانسیل برای سوددهی به‌شمار می‌رود، اما حضور در آن بدون دانش مانند رانندگی بدون گواهینامه است. پس هر چه سریع‌تر خودتان را با آموزش دیدن مجهز و از پتانسیل بالای این فضا استفاده کنید.

منبع: https://www.iranicard.ir/blog/what-is-bitcoin/

کد خبر 822730

پر بیننده‌ترین اخبار بازار

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha