نخستین همایش ملی توانمندی ها و چشم انداز شرکت های دانش بنیان با حضور تعدادی از شرکت های دانش بنیان، مسئولان وزارت صمت، وزارت کار و معاونت علمی برگزار شد.

دانش بنیان

به گزارش همشهری آنلاین، همچنین در حاشیه این همایش تعدادی از شرکت ها محصولات دانش بنیان خود را عرضه کردند. این همایش از سوی انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های دانش بنیان برگزار شد و هدف از آن بررسی چالش های دانش بنیان ها بود.

طرح چالش ها در نشست های علمی

لیلا سعیدی، دبیر علمی کمیته ها و پنل های علمی این همایش در گفت و گو با همشهری، هدف از برگزاری این همایش را مطرح کردن چالش های دانش بنیان ها در نشست های علمی دانست.

سعیدی می گوید: «ما می خواهیم بین شرکت های دانش بنیان با صنعت، بازار و سیاستگذاران ارتباط برقرار کنیم تا موانع موجود برطرف شود.»

به گفته او «شرکت های دانش بنیان ایده دارند، اما ممکن است به فناوری تبدیل نشود».

این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه ۲ چالش عمده در اینجا وجود دارد، ادامه می دهد: «بعضی از دانش بنیان ها اعتماد نمی کنند، چراکه ممکن است مالکیت معنوی آنها مخدوش شود.»

بیشتر بخوانید:

او با اشاره به مباحث بیمه ای می گوید: «حمایت های بیمه ای باعث می شود که که سرمایه گذاران و دانش بنیان ها به یکدیگر نزدیک شوند.»

تولید «ماست سیاه» توسط یک شرکت دانش بنیان | دورهمی دانش بنیان ها برای مانع زدایی

دبیر علمی کمیته ها و پنل های علمی این همایش همچنین مسئله مهاجرت نخبه ها را چالش دیگر می داند و عنوان می کند: «شرکت های دانش بنیان ظرفیتی عظیم برای جذب جوانان صاحب ایده هستند. انجمن می تواند دانشجویان و فارغ التحصیلان را به شرکت های دانش بنیان معرفی کند تا هم جوانان در جای واقعی و درست خود مشغول به کار شوند و هم دانش بنیان ها و کشور از وجود آنها بهره مند شود.»

به گفته سعیدی، همچنین می توانیم دانش بنیان ها را در دانشگاه ها معرفی کنیم تا شکاف بین صنعت، شرکت های دانش بنیان، بازار و سرمایه گذاران داخلی و خارجی کم شود.

تولید دانش بنیان ماست سیاه

در حاشیه نخستین همایش ملی توانمندی ها و چشم انداز شرکت های دانش بنیان تعدادی از شرکت ها هم حاضر شده و محصولات دانش بنیان خود را در معرض نمایش گذاشته بودند.

یکی از این شرکت ها با یک نوآوری عجیب، ماستی تولید کرده بود که نشان می داد این محصول لبنی می تواند «سیاه» هم باشد.

مدیرعامل این شرکت در پاسخ به پرسش خبرنگار همشهری که چرا ماست شما سیاه است، می گوید: «برای اینکه سابقه ۱۲۰۰ ساله ماست سفید را با رنگ مشکی تغییر دهیم و اشاره ای هم به اصطلاح «غیر ممکن بودن ماست سیاه» داشته باشیم.»

تولید «ماست سیاه» توسط یک شرکت دانش بنیان | دورهمی دانش بنیان ها برای مانع زدایی

پوریا زارع با اشاره به اینکه ویژگی این ماست، فقط رنگ سیاه آن نیست، ادامه می دهد: «این محصول هیچ گونه رنگ شیمیایی خوراکی ندارد و کاملا طبیعی است.»

بیشتر بخوانید:

به گفته او، به جز طعم خاص و خوشمزه آن، این ماست بدن را سم زدایی می کند. یعنی همه املاح بدن از طریق معده و روده جذب ماست سیاه می شود و سپس از طریق دفع از بدن خارج می شود.

آمادگی برای تولید انبوه

مدیرعامل این شرکت می گوید: «حدود ۲ سال دنبال ثبت اختراع این محصول بودیم. بعد از اخذ تاییدیه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران حدود یک ماه پیش گواهینامه سازمان مالکیت فکری را گرفتیم و آن را ثبت اختراع کردیم.»

به گفته زارع، اکنون نمونه های این محصول عرضه شده و برای تولید انبوه در سطح کشور تلاش می کنیم.

کد خبر 825092

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری‌

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۶
    0 0
    چه عجیب؟! چه کار باحالی کرده