عباس تقدسینژاد در گفتوگو با همشهری آنلاین با بیان اینکه مدیریت شهری بار مالی قابل توجهی بابت احداث زیرساختهای این نمایشگاه به دوش کشیده است، شهروندان تهرانی را مالک معنوی این مجموعه دانست و افزود: چشمانداز توسعه این نمایشگاه در مجاورت فرودگاه حضرت امام (ره) هویت بینالمللی آن را نیز تأیید میکند.
او با اشاره به وضعیت کنونی سایت نمایشگاهی شهر آفتاب از آمادگی آن برای برگزاری رویدادهای مختلف خبر داد و گفت: شهر آفتاب از وضعیت واگذاری در ابتدای دوره ششم مدیریت شهری عبور کرده و امروز به یکی از سایتهای نقشآفرین در برگزاری نمایشگاههای تخصصی و بینالمللی تبدیل شده و روند حرکت آن به سمت سودآوری و توسعه فعالیتهای نمایشگاهی نیز کاملا مشهود است.
مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب افزود: وجود این، برای شهر آفتاب صرفا کارکرد اقتصادی و درآمدزایی قائل نیستیم و از آنجا که اهتمام مدیریت شهری با تکیه بر شعار «تهران شهر تلاش و سرزندگی» در عرصههای فرهنگی و اجتماعی کلانشهر تهران مشهود است، مأموریتهای فرهنگی، هنری، ورزشی و اجتماعی نیز برای نمایشگاه شهر آفتاب متصوریم که به چارچوب فعالیتهای شهرداری تهران محدود نیست و سازمانهای متولی حوزههای فرهنگی و اجتماعی کشور نیز میتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
او با اشاره به زیرساختهای موجود که امکان برگزاری رویدادهای مختلف را در این سایت نمایشگاهی فراهم کرده است، اضافه کرد: مکاتباتی با مدیران ارشد پایتخت ازجمله مناطق ۲۲گانه، سازمانها و شرکتهای تابعه شهرداری تهران با عنوان «آمادگی برای استفاده از ظرفیتهای شهر آفتاب» انجام شده و تجربههای موفقی نیز در این خصوص رقم خورده است. بهعبارت دیگر، نظر به استانداردهای مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب ازجمله ۲۰هزار مترمربع سالن یکپارچه نمایشگاهی، ظرفیت پارک ۱۰هزار خودرو و اهمیت بهرهبرداری حداکثری از زیرساختهای این مجموعه، آمادگی برگزاری رویدادهای مختلف حوزه مدیریت شهری در نمایشگاه شهر آفتاب وجود دارد.
تقدسی تاکید کرد: چارچوب محدودکنندهای برای استفاده از ظرفیتهای نمایشگاه شهر آفتاب در برنامههای مدیریت شهری وجود ندارد، ما معتقدیم، نمایشگاه شهر آفتاب با هویتی ملی-بینالمللی، از داراییهای ارزشمند شهروندان پایتخت محسوب میشود و کارکرد بهرهبرداری از آن در راستای پیشبرد اهداف و برنامههای شهرداری تهران را نیز دارد.
نظر شما