به گزارش همشهریآنلاین، هریکین اگر بهترین شماره ۹ فعلی جهان نباشد که احتمالا هست، بدشانسترین بازیکن هست. او سالها در تاتنهام و تیم ملی انگلیس گل زد اما هیچ جامی نبرد. او سرانجام تصمیم گرفت برای چشیدن طعم جام به بایرنمونیخ برود، باشگاهی که هر سال چند جام تضمینی دارد. حالا از بخت بد او همه جامها یکی پس از دیگری از دست میرود. بایرن به محض رسیدن هری، بازی سوپرجام را به لایپزیش باخت؛ دیداری که کین در آن تنها ۲۶دقیقه در زمین بود و نتوانست جلوی شکست تیم جدیدش را بگیرد. نخستین جام به این شکل از دست رفت. در جام حذفی هم بایرن با باخت مقابل تیم دسته چهارمی زاربروکن از دور رقابتها کنار رفت، درحالیکه توخل تصمیم گرفته بود از کین استفاده نکند. در دور یکهشتم لیگ قهرمانان اروپا و با توجه به شکست یک بر صفر مقابل لاتزیو، بایرن فاصلهای تا حذف نداشت اما مهاجم انگلیسی در دور برگشت به داد تیمش رسید تا شکست دور رفت جبران شود. در بوندسلیگا هم بهنظر میرسد شانسی برای قهرمانی وجود نداشته باشد چون لورکوزن با ژابی آلونسو قصد دارد نخستین جام تاریخ باشگاه را فتح کند.
با همه اینها کین دست از تلاش برنمیدارد و در هر مسابقهای که به زمین میرود یا گل میزند یا گل میسازد. او در پیروزی ۸ بر یک مقابل ماینس هتتریک کرد و به به آمار ۳۰گل در ۲۵بازی در نخستین فصل حضورش در بوندسلیگا رسید. حالا توخل درخصوص اینکه ستاره انگلیسی میتواند رکورد ۴۱گل روبرت لواندوفسکی در یک فصل بوندسلیگا را بشکند، اینچنین گفته است: «من معتقدم او میتواند هر کاری انجام دهد. او همان کاری را انجام میدهد که همیشه انجام میداده. هری در طول دوران حرفهایاش یک الگو، یک شخصیت بزرگ و یک بازیکن برتر است. مربی او بودن، یک هدیه است. او هر هفته ثابت میکند که جذب او تصمیم درستی بوده است.»
کین به نخستین بازیکن بوندسلیگا تبدیل شد که در نخستین فصل حضور خود در این لیگ ۴هتتریک به ثبت رسانده.
او همچنین به رکورد ۱۲هتتریک در دوران حرفهای خود رسید؛ لیگ برتر انگلیس (۸) و بوندسلیگا (۴).
کین امسال روی هم رفته ۳۶گل برای بایرن زده و برای سومینبار در دوران حرفهایاش به رکورد بیشتر از ۳۵گل در تمام رقابتها در یک فصل رسیده است.
هری کین پس از اووه سیلر در فصل ۶۴-۱۹۶۳به نخستین بازیکنی تبدیل شد که در نخستین فصل حضورش در بوندسلیگا ۳۰گل میزند.
بایرن در این فصل میانگین ۲.۹۲گل را در هر بازی ثبت کرده که سهم کین از این گلها (۴۱.۱درصد) کمی بالاتر از مولر (۳۹.۶درصد) و تقریبا به اندازه لوا (۴۱.۴درصد) است. لواندوفسکی ۴۱گل را در ۳۲سالگی و در ۲۹مسابقه فصل به ثمر رسانده بود.
مجموع دقایق بازی او در بوندسلیگا ۲۲۲۱دقیقه بوده؛ هر ۷۵دقیقه یکگل یا پاسگل. او در تمام رقابتها ۲۹۵۷دقیقه برای بایرن به میدان رفته و هر ۸۳دقیقه یکتأثیرگذاری روی گل داشته؛ ۳۶گل، ۱۱پاسگل در ۳۴مسابقه باشگاهی. بایرن به لطف او در این فصل ۷۳گل در لیگ زده که بهترین خط حمله کل اروپا محسوب میشود.
بایرن مونیخ در ۲بازی این فصل بوندسلیگا ۸گل یا بیشتر به ثمر رسانده است. تنها تیم دویسبورگ در فصل ۶۶-۱۹۶۵موفق به ثبت چنین رکوردی در این رقابتها شده بود.
یک داستان دیگر هم درباره بایرن این فصل وجود دارد که خرافاتیها را به این نتیجه میرساند که تیم توخل قهرمان بوندسلیگا نخواهد شد. ماتیاس دلیخت در نخستین فصل حضورش در یوونتوس با این تیم برای نهمینبار پیاپی قهرمان سریآ شد؛ آن هم با تنها یکامتیاز اختلاف با تیم دوم. در فصل دوم این نوار قهرمانی پاره شد. با آمدن به بایرن هم در همان فصل اول (فصل گذشته) با امتیاز برابر با دورتموند در یازدهمین قهرمانی متوالی باواریاییها شریک شد. با روندی که لورکوزن پیش گرفته احتمالا باز هم در فصل دوم حضورش در یک تیم نوار قهرمانی تیمی که درآن حضور دارد قطع خواهد شد!
مهاجم سابق تاتنهام در این فصل در همه بازیهای لیگ در ترکیب اصلی بوده و در ۹۹درصد دقایق ممکن بازی کرده و روی ۵۲درصد گلها تأثیر مستقیم داشته؛ ۳۰گل و ۸پاسگل در ۲۵مسابقه.
نظر شما