چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۲
۱ نفر

زندگی ماشینی امروز که روز به روز به سرعت آن افزوده می شود نیاز ما را به اپلیکیشن هایی که می تواند خیلی سریع و آسان نیازهای روزمره به خدمات عمومی را مرتفع کند، افزایش می دهد. شرکت های استارت آپی هم دقیقا در راستای رفع این نیاز شکل می گیرند.

اپلیکیشن ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین: در این بین برد با کسی است که بتواند یک برنامه کاربردوست و در عین حال کاربردی توسعه بدهد. شرکت های دانش بنیان ایرانی که در سال های اخیر پا گرفته و با حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و معاونت علمی گسترش یافته اند، در این مسیر قدم بر می دارند.

یکی از این شرکت ها که قدمتی 15 ساله دارد و با ماموریت ارائه خدمات فناوری اطلاعات و تولید نرم افزارها و محصولات مرتبط با سازمان ها و کسب و کارها تاسیس شده است به تازگی یک اپلیکیشن موبایلی برای مدیریت خدمات شهری و سرویس دهی صاحبان مشاغل خدماتی توسعه داده است.

تسریع در دریافت خدمات

متخصصان و مهندسان این شرکت که همگی از نخبگان برگزیده و استعدادهای برتر دانشگاهی هستند با به کارگیری تکنولوژی های روز دنیا به دنبال دستیبابی به بهترین و بهینه ترین راهکارها برای حل چالش ها و رفع نیازهای درخواستی مشتریان هستند.

این اپلیکیشن جدید نیز با مجازی سازی درخواست‌ها و خدمات رسانی، نیاز به حضور فیزیکی در محل های دریافت خدمات عمومی را به حداقل رسانده است. به گفته مهندسان این شرکت، با این اپلیکیشن موبایلی، مشتریان می توانند از صاحبان مشاغل خدماتی که در اپلیکیشن تعریف شده اند، درخواست نوبت کنند و زمان و مکان خدمات رسانی را در تقویم اپلیکیشن تعیین کنند.

همه مشاغل خدماتی در یک برنامه

ناصر محمودی، مدیرعامل این شرکت با تشریح کاربرد این اپلیکیشن گفت: «محصول ارائه شده با هدف کاهش رفت و آمد و ازدحام در اماکن عمومی با مجازی سازی درخواست ها و نوبت ها و خدمات رسانی طراحی شده است. این برنامه در بخش امور خانگی، مراکز تجاری و هر بخشی که نیاز به خدمات رسانی از سوی مشاغل، کاربرد دارد.»

به گفته محمودی، از زمان تولید این اپلیکیشن در سال 1401برای ۱۵ نفر فرصت اشتغال در بخش هایی همچون توسعه دهنده های کراس پلتفرم، طراح رابط کاربری، تیم مارکتینگ و بازاریابی و تولید محتوا فراهم شده است.

او با اشاره به ارزش و اهمیت اپلیکیشن موبایل مدیریت خدمات شهری و سرویس دهی صاحبان مشاغل خدماتی در اقتصاد کشور، گفت: «این محصول با هزینه ۲۰ هزار دلار با همکاری شرکت خارجی در نسخه mvp توسعه داده شده‌است و سرویس پرمیوم نسخه تجاری آن در مارکت های جهانی سالانه ۴۰۰ دلار به فروش می رسد.»

متفاوت در فرم و محتوا

اگرچه مشابه این اپلیکیشن در بازارهای داخلی نیز وجود دارد اما به گفته تیم سازنده، امکانات اپلیکیشن‌های دیگر صرفا در حوزه معرفی مشاغل است در حالی که محصول این شرکت دانش بنیان ارتباط دوطرفه و کاملا تعاملی بین صاحبان مشاغل و کاربران فراهم می‌کند و نقطه قوت آن وجود تمام امکانات مشابه گوگل کلندر (تقویم گوگل) برای مدیریت زمان بندی و نوبت دهی متقاضیان خدمات است.

بیشتر بخوانید:

محمودی با توضیح بیشتر گفت: « این محصول به زبان انگلیسی نیز پیاده سازی شده و از لحاظ تکنیکال و قیمت امکان رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی را دارد. اما مزیت آن نسبت به نمونه مشابه خارجی امنیت بسیار بالاتر با توجه به کدنویسی تمیز براساس استانداردهای جهانی، بهره گیری از متدهای بهینه سازی، تطبیق و تنوع امکانات اپلیکیشن و تهیه فهرستی متنوع از مشاغل خدمت رسان است.» او همچنین از صادرت غریب الوقوع این اپلیکیشن به تمام بازارهای اروپایی خبر داد.

کد خبر 843153

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری‌

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha