عدم تحرک کافی در طول روز می‌تواند بر سلامت روان فرد تأثیر بگذارد. تحقیقاتی که اخیرا منتشر شده است نشان می‌دهد افرادی که زمان بیشتری را در حالت نشسته می‌گذرانند، بیشتر در معرض علائم افسردگی هستند.

سبک زندگی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزیاتو، بر اساس تحقیقات اخیر، کارمندان ادارات به طور خطرناکی بی تحرک هستند و بیشتر از افراد بالای ۷۵ سال می نشینند. این بیشتر نشستن، تأثیر مخربی بر سلامت کلی ما دارد و برخی از کارشناسان هشدار می دهند که می تواند به اندازه سیگار کشیدن خطرناک باشد. این خطر شامل کسانی که از خانه کار می کنند نیز می شود.

نشستن به همسترینگ (عضلات پشت ران)، گردن و شانه‌ها فشار وارد می‌کند و مخصوصاً زمانی که خم می‌شویم، باعث ضعیف شدن ماهیچه‌های گلوتئال در قسمت پایین بدن ما می‌شود. در نتیجه، زندگی کم تحرک می تواند برای سلامتی شما خطرناک باشد. هرچه کمتر در طول روز بنشینید، شانس بیشتری برای داشتن یک زندگی سالم خواهید داشت.

نشستن زیاد و ورزش کم، ممکن است عصب سیاتیک، بزرگترین عصب بدن انسان را تحریک و ملتهب کند. دردی که در لگن حس تیر کشیدن می‌دهد و ممکن است خفیف، تیز، بی حس یا حتی مانند یک شوک الکتریکی باشد. اگر برای مدت طولانی بنشینید، باسن و کمرتان، شما را حمایت نمی کنند. نشستن باعث کوتاه شدن عضلات خم کننده ران می شود که می تواند منجر به مشکلاتی در مفاصل ران شود.

نشستن طولانی مدت نیز می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در کمر شود، به خصوص اگر به طور مداوم با وضعیت نامناسب می نشینید یا از صندلی با طراحی ارگونومیک استفاده نمی کنید.

وضعیت نامناسب نشستن نیز ممکن است باعث تضعیف سلامت ستون فقرات شود، مانند فشرده شدن دیسک های ستون فقرات، که منجر به خمیدگی زودرس می شود که می تواند بسیار دردناک باشد.

داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی یا NSAID ها اغلب برای کاهش درد و التهاب آرتریت و سایر مشکلات دردناک لگن استفاده می شوند. پزشک می‌تواند به شما در درمان دردهای جدی‌تر و بیماری‌های زمینه‌ای با کورتیکواستروئیدها، مسکن‌ها و داروهایی برای درمان بیماری‌های خودایمنی و التهابی کمک کند.

یک مطالعه روی زنان مسن نشان داد که نشستن بیش از ۱۰ ساعت در روز به این معنی است که بدن آنها از نظر بیولوژیکی هشت سال پیرتر است. محققان آلمانی نشان داده‌اند که خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها، مانند سرطان روده، آندومتر (پوشش رحم) و ریه، با هر دو ساعت نشستن روی صندلی افزایش می‌یابد. وقتی می نشینید، انرژی کمتری نسبت به زمانی که می ایستید یا حرکت می کنید، مصرف می کنید، همین امر باعث چاقی، افزایش فشار خون، قند خون بالا، چربی اضافی بدن در اطراف کمر و سطح کلسترول ناسالم می شود.

کد خبر 843876

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha