وبسایت لایو ساینس از تولید این برنج خبر میدهد و میگوید که آزمایش آن بر روی حیوانات نشان دهنده تأثیر آن در درمان نوعی حساسیت به گرد درخت سدر است.
حساسیت به سدر از جمله آلرژیهای شایع به گرد گیاهان است که 20 درصد جمعیت ژاپن در فصل گردافشانی از آن رنج میبرد.
تغییر ژنتیکی برای دور کردن آفات و حشرات از غلات یکی از اولین دستاوردهای مهندسی ژنتیک در کشاورزی و تغذیه بودهاست و قدم بعدی ایجاد تغییر برای درمان بیماری در مصرف کننده آنها خواهد بود.
با این حال سلامت مواد غذایی ژنتیکی همواره یکی از نگرانیهای مصرف کنندگان بودهاست. تیم ژاپنی تولید کننده این برنج برای اطمینان حاصل کردن از این امر دو نوع ژنتیکی و غیرژنتیکی برنج را برای مدت 26 روز به گروهی میمون دادند و در پایان مطالعه هیچ مشکل برای میمونهای ایجاد نشد.
نتایج مطالعات پیرامون تولید این برنج در ژورنال کشاورزی و شیمی تغذیه منتشر شدهاست.