البته گاهی اوقات مصرفکننده مورد نظر وقتی در شامپو را باز میکند در کمال تعجب با محتویات نصفهنیمه آن روبهرو میشود. این کاستی و کمفروشی گاهی اوقات به یکسوم نیز میرسد. این در حالی است که قیمت انواع پر طرفدار این نوع شامپوها از 3 تا 40 هزار تومان در نوسان است.
از آنجا که چند سالی است توزیع شامپوهای خارجی با چنین مشکلی مواجه است،مصرفکنندهها توقع دارند که بازرسان به چنین تخلفاتی نیز رسیدگی کنند، هر چند تخلف عمده در این حوزه، توزیع و فروش شامپوها تقلبی و فاقد تاریخ تولید و انقضاست.
به هر حال به نظر میرسد خرید از مراکز معتبر به علاوه توجه به استانداردهای موجود در این زمینه جلوی اغلب تخلفها را خواهد گرفت.
پرو تیشرت ممنوع
با اینکه مسئولان بهداشتی، فروشندگان پوشاک را از صدور اجازه پرو برای پوشاکی مانند تیشرت برحذر داشتهاند و برای این حرکت جریمههایی نیز در نظر گرفته شده است، باز هم تعدادی از آنها برای جلب مشتری اجازه پرو میدهند.
این در حالی است که اجازه پرو برای پوشاکی همچون تیشرت و سایر لباسهایی که به طور مستقیم باپوست تماس دارند موجبات سرایت انواع و اقسام بیماریهای پوستی را فراهم میآورد.
برخی از فروشندهها نیز در برابر اصرار مشتریهای سمج به اصطلاح کم میآورند و اجازه این کار را به آنها میدهند. حتی برای نوع چیدمان لباسها نیز باید رگالهایی طراحی شود که افراد بدون تماس دست با لباسها بتوانند آنها را وارسی و خرید کنند.
زیرا در حال حاضر اغلب تیشرتها به راحتی در اختیار افراد قرار میگیرد تا بتوانند نوع و اندازه مورد نظر خود را بیابند و خرید کنند. این در حالی است که ارائه و در نظر گرفتن یک نمونه برای فروش میتواند بسیار کارساز باشد.
انباری از نوع تراسی
پدیده آپارتماننشینی با تمام مزایا و معایب خود، یک مشکل نوظهور ایجاد کرده و آن انتقال انباریهای خانگی به تراسهاست. در گذشته که خانهها بزرگتر بودند و زیرزمین و انباری جزء لاینفک خانهها محسوب میشدند، تراسهای بزرگ یکی از زیباترین بخشهای خانه بهشمار میرفتند که برای لذت بردن از فضای پر از گل و گیاه حیاط گاهی تخت و صندلی در آنها قرار داده میشد.
اما امروزه نه تنها تراسهای بزرگ، کوچک و کوچکتر شدهاند، بلکه در برخی آپارتمانها به انباری تبدیل شده و ظاهر نازیبای خود را به اجبار به ناظران تحمیل میکنند.
البته برخی برای اینکه اندکی از ظاهر نامطلوب را خنثی کنند از کمد یا قفسههای فلزی و چوبی در تراس استفاده میکنند که در مقایسه با نوع اول راضی کنندهتر به نظر میرسد. به هر ترتیب این اقدام در بهبود نمای ساختمانها نقش زیادی دارد و در صورتی که امکان جا دادن وسایل در قسمت دیگری از ساختمان وجود داشته باشد، بهتر خواهد بود.
رواننویس یا سختنویس
از زمانی که بشر ابزاری برای نوشتن اختراع کرد، مدت زیادی میگذرد. هنگامی که انسانها برای نوشتن به کندهکاری روی سنگ و چوب میپرداختند هرگز گمان نمیکردند که روزی ابزاری اختراع شود که نوشتن با آنها به اندازهای راحت باشد که نام رواننویس را روی آنها بگذارند.
البته برخی انواع رواننویس به هیچ وجه با نام خود همخوانی ندارند و باید نام سختنویس را روی آنها گذاشت.
این رواننویسها با قیمت ارزانی در مقایسه با سایر رواننویسها در بازار فروخته میشوند اما پس از چندبار استفاده، مشکل قطع شدن جوهر در آنها ایجاد میشود و از این مرحله به بعد به سختی میتوان با آنها نوشت. این در حالی است که شرکتهای تولیدکننده میتوانند با افزایش کیفیت محصولاتشان از تغییر نام رواننویس به سختنویس جلوگیری کنند.