هم‌اکنون مخازن سدهای دز در خوزستان، ارس در آذربایجان شرقی، جگین در هرمزگان، سد ایلام در استان ایلام، خیرآباد و پیشین در سیستان‌وبلوچستان، آزاد و قشلاق در کردستان و رودبار در لرستان به‌طور کامل و صددرصدی پُر هستند.

سدکهیر

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، در ۲۳۲ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا بیست‌ودوم اردیبهشت ۱۴۰۳) در مجموع ۳۰ میلیارد و ۳۴۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۳۱ میلیارد و ۱۲۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۳درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۱۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۱۸ میلیارد و ۹۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی ۵درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۳۳ میلیارد و ۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۶۷ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۳ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز بیست‌ودوم اردیبهشت ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۲ میلیارد و ۱۲۰ میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد ۳درصدی ذخایر سدها با در مقایسه با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

مخازن این سدها به‌طور کامل و صددرصدی پُر هستند | جدیدترین وضعیت سدهای مهم کشور

همانطور که در جدول بالا مشخص است، هم‌اکنون مخازن سدهای دز در خوزستان، ارس در آذربایجان شرقی، جگین در هرمزگان، سد ایلام در استان ایلام، خیرآباد و پیشین در سیستان‌وبلوچستان، آزاد و قشلاق در کردستان و رودبار در لرستان به‌طور کامل و صددرصدی پُر هستند.

کد خبر 851911

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار انرژی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha