به گزارش همشهری آنلاین، آنها که دکتر روان آدمها هستند هم میگویند که آدمهای بیتفاوت مسئله پیش آمده را حل نمیکنند، بلکه فقط آن را نادیده میگیرند. شاید بگویید حالا اصلا این حرفها برای چیست. ماجرا این است که سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا به تازگی از همین آدمهای بیتفاوت گلایه کرده و معتقد است که این بیتفاوتی نسبت به مشکلات شهری و ترافیکی، میزان تصادفات را افزایش داده است.
حالا اینکه چه ربطی دارد را هم توضیح میدهیم. آقای رئیس گفته که پلیس قصد دارد طیفهای مختلف شهروندان را در مسائل ترافیکی دخیل کند تا به این طریق و با همفکری آنها از میزان مشکلات کاسته شود. طیف اول آدمهایی هستند که قدرت و علاقه به مسائل ترافیکی دارند و حامی هم هستند. طیف دوم افرادی هستند که قدرت دارند، اما به این قبیل مسائل علاقهای ندارند و قاعدتا این افراد کارشکن محسوب میشوند. طیف سوم هم علاقه دارند، اما قدرت ندارند که این افراد طرفداراند و تلاش میکنند با مثبتاندیشی به پلیس کمک کنند.
اما طیف چهارم در حوزه ترافیکی افراد بیتفاوت هستند؛ افرادیاند که نه علاقه دارند و نه قدرت. این افراد بسیار مؤثر هستند، اما میگویند هیچچیزی برایشان فرق ندارد. بهنظر آقای رئیس پلیس ۸۰درصد افراد جامعه همین بیتفاوتها هستند که تصور میکنند هیچ نقشی در امور ندارند اما قطعا از همه بیشتر تأثیر دارند و خودشان خبر ندارند.
بیشتر بخوانید:
-
طرح جدید پلیس راهور برای جلوگیری از سرقت با موتور
-
بچه زرنگها، در دام طرح جدید پلیس
-
یک مقام پلیس راهور: عابران در بسیاری از تصادفات رانندگی مقصرند
رئیس پلیس راهور فراجا معتقد است که برگزاری همایشهای ترافیکی باعث میشود این افراد بیتفاوت در طیفهای حامی و طرفدار قرار بگیرند و با حساسیت نسبت به موضوع به مسئولیت خود در کاهش تصادفات رانندگی عمل کنند تا میزان فوتیها و مصدومان در تصادفات رانندگی کاهش یابد.
خلاصه که بهتر است در قالب یک شهروند، بیتفاوتی را کنار بگذارید و تا جایی که از دستتان برمیآید به پلیس کمک کنید که به نفع خودتان است.
نظر شما