به گزارش همشهری آنلاین، الهام رحیمیفر با اشاره به صدور و ابلاغ حکم امیرحسین مقصودلو در تاریخ ۲۵ اردیبهشت، با تاکید بر رعایت حقوق موکل خود و جلوگیری از تضییع حقوق وی، اظهار داشت: بر اساس احکام صادره در ۲ پرونده از مجموع سه پرونده در جریان رسیدگی، موکلم به حبسهای طویل المدت و کوتاه مدت محکوم شده است و مجازاتهای تکمیلی هم بسیار دارد.
وی با تاکید بر اینکه آرای صادره بدوی است و هنوز قطعیت ندارد، افزود: بیان جزئیات حکم بدوی ممکن است مصالح موکلم را به خطر بیندازد و ترجیح می دهم از بیان جزئیات خودداری کنم.
رحیمی فر در پاسخ به اینکه آیا در اتهامات امیرحسین مقصودلو اتهام افساد فی الارض هم مطرح بوده است یا نه، گفت: این عنوان اتهامی جزو اتهامات او نبوده است ولی اتهامات سنگینی داشته که میزان مجازات آن با این عنوان اتهامی برابری دارد.
وکیل مدافع تسخیری امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به اظهار ندامت متهم و توبه در زندان آیا امکان بهرهمندی از ارفاقات قانونی برای او وجود دارد، افزود: توبه و اظهار ندامت در میزان محکومیت اثرگذار است و این مهم در صورتی اتفاق می افتد که برای قاضی پرونده محرز باشد که در مورد موکلم با توجه به احکام صادره به نظر می رسد که توبه احراز نشده است.
به گفته رحیمی فر، احکام صادره برای امیرحسین مقصودلو سنگین است و با او سختگیرانه برخورد شده است.
وکیل مدافع امیرحسین مقصودلو گفت: هنوز فرصت برای اعتراض وجود دارد و پس از مشورت با موکلم برای اعتراض به آرای صادره تصمیم میگیریم.
به گزارش ایرنا ، ۱۵ آذر امسال امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو که در ترکیه به علت شکایتهای خصوصی متعدد بازداشت شده بود، روز چهارشنبه در مرز بازرگان تحویل ایران و بلافاصله با دستور قضایی بازداشت شد.
پس از بازداشت وی، مقام قضایی در آذربایجان غربی در خصوص تحقیق از اتهامات انتسابی متهم را تفهیم اتهام و در جهت تکمیل تحقیقات تحویل ضابط قضایی داد.
شکات خصوصی این خواننده غیرمجاز شکایتهای متعددی در دستگاه قضایی علیه وی ثبت کرده بودند؛ مهمترین شکات این فرد نوجوانان زیر ۱۸ سال و خانوادههایشان هستند.
تتلو طی سالهای اخیر اقدامات گستردهای را در جهت گسترش فساد و فحشا در بین جوانان و نوجوانان داشته است؛ این خواننده بیشتر آثار سالهای اخیرش مغایر با اصول اخلاقی بوده تا حدی که در زمره هیچیک از آثار هنری قرار نمیگیرند.
فساد اخلاقی و رفتاری تتلو در مدت حضورش در ترکیه تا حدی پیش رفت که او در هیچ یک از پلتفرمهای شبکههای اجتماعی اجازه اداره حساب کاربری را ندارد و مطابق قوانین نمیتواند اکانت مستقیم با هویت خود داشته باشد.
تتلو در طول مدت اقامت خود در ترکیه بارها تلاش کرد در کشورهای اتحادیه اروپا کنسرت برگزار کند که به علت قوانین این اتحادیه امکان ورود به این کشورها را نداشت.
یکی از مهمترین اقدامات تتلو در گسترش فساد و فحشا فراخوان برای حضور نوجوانان زیر ۱۸ سال در محل زندگیاش در استانبول بوده است؛ تتلو به همین علت در حال حاضر شکات زیادی در داخل ایران دارد که شکایت علیه وی ثبت کردهاند.
سه جلسه دادگاه برای رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو از ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۸ اردیبهشت امسال در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی افشاری برگزار شد.
نظر شما