شرکت لامبورگینی از ابرخودروی ایگویستا رونمایی کرد. در زبان‌های هلندی، ایتالیایی، اسپانیایی، چکی، پرتغالی، لهستانی، رومانیایی، مجارستانی، صربی و فرانسوی، ایگویستا به معنای خودخواه است.

لامبورگینی ایگویستا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از عصر ایران، لامبورگینی برای جشن پنجاهمین سالگرد تاسیس خود، در سال ۲۰۱۳ از ابرخودروی مفهومی ایگویستا رونمایی کرد. این خودروی تک‌نسخه، فراتر از یک جلب‌کننده توجه صرف است. ایگویستا بر پایه‌ی پلتفرم گالاردو ساخته شده و با پیشرانه‌ی ۱۰ سیلندر ۵.۲ لیتری، قدرتی معادل ۵۹۲ اسب بخار را ارائه می‌دهد. هرچند اعداد پیشرانه برای یک سوپراسپرت در بالاترین حد قرار ندارد اما نمای بیرونی ایگویستا به معنای واقعی کلمه، صحنه را به خود اختصاص می دهد.

با الهام از یک جت جنگنده، ایگویستا کابینی تک‌نفره با در کانوپیِ جداشدنی دارد که برای ورود به آن، همانند خودروهای فرمول یک، باید فرمان را جدا کرد. طراحی تهاجمی این خودرو با شکلی شبیه به گاو خشمگین از نمای جانبی، پنل‌های آیرودینامیکی فعال برای افزایش نیروی داون فورس و حتی استفاده از پوشش رادارگریز در بدنه و چرخ‌ها، بیش از پیش بر زیبایی به سبک بالگرد آپاچی یا یک جت جنگنده تاکید می کند.

ا در نظر گرفتن تمامی این ویژگی‌ها و منحصر به فرد بودن آن، ایگویستا برچسب قیمتی سرسام‌آوری به ارزش ۱۱۷ میلیون دلار یدک می‌کشد. لامبورگینی با این شاهکار، تعریفی نو از طراحی بدون محدودیت و تجمل بی‌حد و حصر در صنعت خودرو را ارائه داد.

این اثر هنری در موزه لامبورگینی نگهداری می شود.

تصاویر؛ لامبورگینی ایگویستا ۱۱۷ میلیون دلاری رادار گریز

کد خبر 856074

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۰
    0 0
    این محصول به نوعی محصول کلکسیونری هست و قیمت واقعی آن 117 میلیون دلار نیست ، به خاطر تولید خیلی محدود و این شرایط این قیمت را دارد ، ضمن اینکه تک سرنشین بودنش حتی برای مشتریان واقعی آن می تواند آزاردهنده باشد. از این ها گذشته اختلاف طبقاتی فقط در ایران نیست ، این خودش اختلاف طبقاتی در جهان را نشان میدهد ، به نظر شما چند نفر در جهان هستند که می توانند این خودرو را خریداری کنند و چند نفر موفق می شوند خریداری کنند ؟ البته این خیلی خوب هست که علم در زمینه ای و در جایی می تواند اینقدر رشد کند ولی چرا فقط اینجا مشکلات با پول حل می شود ، چرا برای رفع نابرابری و بی عدالتی و محرومیت در جهان پول کافی وجود ندارد ؟