به گزارش همشهری آنلاین؛
احمد صادقی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در دویست و چهل و دومین جلسه شورا در جریان بررسی گزارش حسابرسی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران برای سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با بیان اینکه این سازمان کمترین بندهای توضیحی را در گزارشات حسابرسی دارد، اظهار کرد: بندهای موجود نیز یا در حال انجام و یا خارج از وظایف سازمان است.
صادقی با بیان اینکه باید در مورد تعیین تکلیف دعاوی له و علیه در رابطه با حادثه ساختمان پلاسکو در مراجع قضایی اقدام و گزارش آن ارائه شود، خاطرنشان کرد: البته این اقدام توسط سازمان مدیریت بحران انجام شده است.
او همچنین تصریح کرد: باید تکلیف پولشویی سازمان ها مشخص شود تا مشمول مجموعه ها نشود و شماره گذاری املاک نیز توسط اداره کل مجامع صورت بگیرد تا این املاک تعیین تکلیف شوند.
صادقی با تأکید بر رعایت مفاد اساسنامه بر اساس بندهای تکلیفی گزارشات حسابرسی، یادآور شد: سازمان مکلف است نسبت به ایجاد سیستم شماره گذاری مناسب اموال برای تمام دارایی های خود اقدام کند و همچنین بر اساس ماده ۳۳ در راستای عملیاتی شدن دستورالعمل اجرایی مبارزه با پولشویی زیرساخت های لازم را فراهم کند.
علی نصیری مدیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران با بیان اینکه در بندهای تکلیفی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بسیاری از موارد انجام شده و در گزارش سال ۱۴۰۲ وجود نخواهد داشت، گفت: در حادثه پلاسکو نیز احکامی تعیین و برای سازمان آتش نشانی و شهرداری جرائمی تعیین شد. سازمان مدیریت بحران کمترین جریمه را به میزان ۱۵۰ میلیون تومان داشت که اقدامات آن انجام شده و از حسابرسی سال ۱۴۰۲ خارج می شود.
او افزود: سازمان ملک خاصی ندارد اما تکلیف شماره گذاری املاک در سازمان املاک انجام خواهد شد. مدارک و اسناد اموالی که در دوره قبل و دوره ششم خریداری شده، وجود دارد و موارد کاملاً مشخص است.
نصیری با بیان اینکه جلسات با نظم بیشتری در حال تشکیل است، تصریح کرد: بازپس گیری پایگاه های مدیریت بحران صورت گرفت و مقاوم سازی پل ها و ایمن سازی گودها و تکمیل تجهیزات آواربرداری با حمایت این دوره از مدیریت شهری انجام شد.
او با اعلام اینکه در سال ۱۴۰۰ گزارش حسابرسی سازمان مطلوب و در سال ۱۴۰۱ منصفانه بود، خاطرنشان کرد: پولشویی از سازمان ها و شرکت ها فراتر است و باید در شهرداری تهران نرم افزارها تهیه و موارد بررسی شود و سازمان ها و شرکت ها نمی توانند این اقدام را انجام دهند. ما دوره هایی در این خصوص برگزار کردیم اما تا زیرساخت ها در شهرداری فراهم نشود، نمی توانیم کاری انجام دهیم.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این جلسه با اشاره به علت غیبت سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل گفت: ایشان تحت عمل جراحی قرار گرفته و آرزوی سلامتی و بهبود هرچه سریعتر برای ایشان داریم.
گفتنی است گزارش حسابرسی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران برای سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با حداکثر آراء موافق تأیید شد.
نظر شما