خاکشیر یکی از بهترین شربت ها برای رفع تشنگی است که دارای خواص دیگری هم می باشد و به دلیل ریز بودن ذراتش، شستن آن روشی خاص دارد. در این مطلب طریقه شستشوی صحیح خاکشیر را آموزش خواهیم داد تا بتوانید یک شربت خاکشیر گوارا تهیه کنید.

خاکشیر

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از نمناک، خاکشیر یکی از شربت های سنتی ما ایرانیان است که علاقمندان زیادی را در فصل تابستان دارد و سبب رفع تشنگی در تابستان می شود. خاکشیر دارای املاح و شن‌ریزه های فراوانی است که در صورت شسته نشدن صحیح مشکلات بی شماری را برای شما به وجود می آورد. در این بخش طریقه شستشوی صحیح خاکشیر را آموزش خواهیم داد تا بتوانید یک شربت خاکشیر گوارا تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت فراوان ببرید.

طریقه صحیح شستن خاکشیر

خاکشیر برگ و خاشاک فراوانی دارد بنابراین بهتر است قبل از شستشو مقداری خیسانده شود تا برگ های آن به سطح آب بیاید.
برای خیساندن خاکشیر آن را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و سپس به آن آب اضافه می کنیم .
پس از اضافه کردن آب خواهید دید که خاکشیر به شکل گلوله می شود بنابراین باید برای باز کردن گلوله ها خاکشیر را با قاشق یا چنگال هم بزنید تا به مرور ته نشین شود.
سپس آب ظرف را آرام آرام خالی می کنیم.
دوباره ظرف را پر از آب می کنیم و مدتی صبر می کنیم تا خاکشیر در آب بماند سپس باز هم روی سطح آب را خالی می کنیم.
این کار را تا جایی ادامه می دهیم که آب خاکشیر کاملا زلال گردد و هیچ برگ و خاشاکی روی آب نباشد.
سپس خاکشیر را هم می زنیم و آرام در ظرف بزرگتری که از جنس روی است می ریزیم.
این کار را به این علت انجام می دهیم که شن یا سنگریزه جمع شده در ته ظرف با خاکشیر مخلوط نشود و در همان ظرف باقی بماند.
شن های ته ظرف را خالی می کنیم و ظرف را می شوییم و دوباره خاکشیر را آرام هم می زنیم و درون ظرف می ریزیم.
این کار را تا جایی ادامه می دهیم که هیچ شنی کف ظرف باقی نماند.
آب شست و شو خاکشیر را دور نریزید و برای آبیاری گلدان از آن استفاده نمایید.

روش درست شستن خاکشیر چگونه است ؟ ؛ شستن خاکشیر به روش حرفه ای ها

طرز تهیه شربت خاکشیر

بعد از شستن خاکشیر وقتی از تمیز بودن خاکشیرها مطمئن شدید یک شربت خوش طعم با خاکشیر تهیه نمایید و آن را با لذت بنوشید . شما می توانید برای مهمانی های خود نیزمخصوصا در تابستان این شربت را تهیه کنید تا میزبان خاصی برای مهمان های خود باشید.

مواد لازم:

آب
خاکشیر
شکر
گلاب
یخ
آلو بخارا (اختیاری)

پس از شستن خاکشیر آن را درون پارچ آبی ریخته و آب و شکر( به جای شکر از عسل و یا نبات آب شده استفاده کنید ) به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم . مقداری از این شربت را می چشیم و اگر شیرینی آن مطابق با ذائقه شما بود به آن گلاب و یخ برای خنک شدن می افزاییم و نوش جان می کنیم. برخی افراد نیز برای اینکه طعم شربت آنها بی نظیر گردد مقداری آب لیمو تازه به آن اضافه می کنند.

در صورت تمایل نیز می توانید چند عدد آلو بخارا که حدود ۷ ساعت خیس داده اید را به شربت اضافه کنید تا آب مزه آلو بخارا را بگیرد.

کد خبر 859266

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha