معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درخصوص تقلب دانش‌آموزان در امتحانات نهایی امسال گفت: ۱۳۱۰ تخلف مربوط به پایه دوازدهمی‌ها بود.

امتحانات

به گزارش همشهری آنلاین، محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در خصوص مجموع تخلفات امتحانات نهایی در ۳ پایه دوم متوسطه گفت: آزمون نهایی علی رغم اینکه امسال در سه پایه برگزار شد اما تعداد تخلفات نسبت به گذشته روند کاهشی داشت.

وی با بیان اینکه کل مجموع تخلفات امسال بیش از ۲۶۰۰ مورد بود، افزود: ۱۳۱۰ تخلف در پایه دوازدهم بود که نسبت به سال گذشته کاهش خوبی داشت، همچنین تخلفات ثبت شده در پایه یازدهم ۸۱۳ مورد و در پایه دهم نیز ۵۴۹ مورد بوده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشترین تخلفات امتحانی مربوط به همراه داشتن یادداشت (تقلب) یا وسایل غیر مجاز بوده است، ادامه داد: بسته به نوع تخلف، اعم از همراه داشتن یادداشت، استفاده از آن یا نشر آن در جلسه امتحانی، مجازاتهای در نظر گرفته شده نیز متفاوت است.

کاظمی با بیان اینکه همراه داشتن ابزار تقلب، داوطلبان را از یک عنوان درسی حذف می‌کند، گفت: اگر داوطلبان یادداشت کاغذی همراه داشته اما استفاده نکنند درج کتبی در پرونده برای آن‌ها ثبت می‌شود و محرومیت شاملشان نمی‌شود اما اگر از یادداشت استفاده کرده باشند، از همه دروس حذف می‌شود.

وی اظهار کرد: در نهایت اگر داوطلبی نسبت به انتشار تقلب در جلسه آزمون اقدام کرده باشند، پرونده‌اش به هیأت تجدید نظر ارجاع و بین ۳ تا ۵ سال محرومیت شامل حالش می‌شود.

کد خبر 875752
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۰
    0 0
    متاسفانه یا خوشبختانه نقره داغ کردند .نمی دانم چه بگویم . دانش آموزی از سر جوانی اشتباهی کرده چه میشد اگر شدت عمل نداشتید و صرفا با ترساندن کار را فیصله دهید؟ به فراخور حال برخورد می کردید.... دانش آموز پایه 10 یا 12 که اولین بار بوده در نهایی شرکت می کرده حالا خبطی کرده از سر غرور جوانی ........ قرار نیست که یک نفر بشود عبرت سایرین .. نمی دانم الان روان شناسان محترم که به ازای کشیدن انگشت روی بینی توسط معلم صحبت از منفجر شدن قلب دانش آموز در دو هزار سال دیگه می کنند الان کجا هستند ؟
  • IR ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۰
    0 0
    به نظرم تحصیل در مدارس رو باید به گونه ای برنامه ریزی کرد و دروسی که مناسب سنین نونهالی و نوجوانی باشد که هنوز قرار نیست در رشته ای خاص تحصیل کنند و در رشته ای خاص فارغ التحصیل شوند ، چرا تحصیل به گونه ای نیست که نوجوانان بتوانند در کنار درس خواندن در جایی مشغول به شاگردی و مهارت آموزی شوند ، مگر این درس هایی که در این سنین داده میشه چقدرش رو یک دانشجو یادش مونده و بدردش خورده ؟ چرا الان خانواده ها یا باید قید تحصیل بچه خودشون رو بزنند و نوجوان برود مشغول به شاگردی و مهارت آموزی شود و یا اینکه فقط تحصیل کند و در نهایت معلوم نیست چه موفقیتی در انتظار است. شیوه ی تحصیل در دوره های دبستان و راهنمایی و دبیرستان نیاز به بازنگری دارد، دروس باید کاملا هدفمند و بدون دورریز باشد.