سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶
۶ نفر

سالاد سزار از سالاد های بسیار معروف و پرطرفدار ایتالیایی هست که طعم خاص و عالی داره. این سالاد رو میشه به عنوان یک وعده سبک و عالی و کم کالری استفاده کرد.

سالاد سزار - آشپزی - تغذیه - غذا - پیش غذا - Caesar salad

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، سالاد سزار از محبوب ترین سالاد های بین المللی می باشد. سالاد سزار اصالتی ایتالیای دارد و مانند دیگر غذا های ایتالیایی مانند پاستا و پیتزا در سراسر جهان پر طرفدار می باشد. سالاد سزار هم مانند پاستا با دستور تهیه های متفاوتی تهیه می شو ما در این بخش طرز تهیه سالاد سزار را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار ( ۴ نفر)

کاهو ۱ بوته
سینه مرغ ۴ عدد
نان تست ۲ عدد
روغن زیتون و سیر به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
گوجه گیلاسی به میزان دلخواه

نکته : اگر برای تهیه سالاد سزار از فیله مرغ استفاده می کنید باید میزان فیله به تعداد نفرات باشد.

مواد لازم برای طرز تهیه سس سالاد سزار

پنیر پارمزان رنده شده ۶ قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذا خوری یا بیشتر بسته به ذائقه
سیر ۲ حبه
سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
روغن زیتون ۳ قاشق چایخوری

طرز تهیه سس سزار

مرحله اول :

برای تهیه سس سالاد سزار ابتدا باید سیر را به صورت ریز ریز رنده کنید و در کاسه ای که می خواهید سس را در آن تهیه کنید بریزید.

مرحله دوم :

به سیر رنده شده سس مایونز را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا سس مایونز رقیق شود.

مرحله سوم :

سس خردل را نیز به سس مایونز اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم :

ادویه ها را به همراه آب لیمو ترش نیز به سس اضافه کنید. توجه داشته باشید که می توانید در این مرحله از میزان کمتری آب لیمو ترش استفاده کنید این کار کاملا ذائقه ای می باشد.

مرحله پنجم :

سرکه بالزامیک را نیز به سس اضافه کنید. شما در این مرحله می توانید به میزان دلخواهتان سرکه بالزامیک اضافه کنید. زیرا برخی افراد طعم سرکه بالزامیک را نمی پسندند و ترجیح می دهند میزان کمتری سرکه استفاده شود و برخی افراد میزان بیشتری سرکه دوست دارند.

مرحله ششم :

حال نصف میزان پنیر پارمزان را نیز به سس اضافه کنید، میزان پنیر نیز سلیقه ای می باشد.

نکته : در سس سالاد سزار (caesar salad) به جای سرکه از آبلیمو هم میتوان استفاده کرد.

روش تهیه سالاد سزار به همراه سس مخصوص + فوت و فن

طرز تهیه سالاد سزار

مرحله اول :

برای تهیه سالاد سزار ابتدا فیله مرغ را در (روغن زیتون، نمک و فلفل، ۱ حبه سیر رنده شده) بخوابانید و ماساژ دهید تا مزه دار شود. کنار بگذارید تا کمی مواد به خورد فیله ها برود.

مرحله دوم :

در ظرف کوچکی ۱ حبه سیر را با روغن زیتون ترکیب کنید تا مخلوط شوند. در ادامه نان تست را به صورت مربع های متوسط برش دهید و با کمک برس نان تست ها را چرب کنید.

مرحله سوم :

سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید سپس نان تست ها را داخل سینی فر بچینید و برای ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود. راه های دیگری برای سوخاری کردن نان وجود دارد شما می توانید برای این کار از مایکروویو، توستر و یا حتی ماهیتابه استفاده کنید.

مرحله چهارم :

فیله مرغ مزه دار شده را با حرارت بالا در تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله گاز حرارت بسیار بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به خاطر از دست دادن آب سفت نشود. پس از اینکه فیله ها را سرخ کردید می توانید فیله ها را به صورت نواری خرد کنید و یا اینکه به صورت مربعی خرد کنید.

مرحله ششم :

سعی کنید از کاهو پیچ استفاده کنید و اگر از کاهو معمولی استفاده کردید سعی کنید بیشتر از مغز کاهو استفاده کنید تا کاهو تیره نباشد. حال کاهو ها را به صورت متوسط خرد کنید بخیسانید تا تمیز شود. پس از اینکه تمیز شد آبکشی کنید و اجازه دهید تا آب آن خشک شود.

مرحله هفتم :

کاهو را درون ظرفی که می خواهید سالاد را در آن سرو کنید بریزید سپس نان سوخاری را به آن اضافه کنید.

مرحله هشتم :

مرغ خرد شده را به همراه گوجه گیلاسی روی سالاد سزار بگذارید. شما می توانید نصف فیله مرغ را با کاهو ترکیب کنید و نصف دیگر را روی سالاد سزار تزیین کنید.

مرحله نهم :

سس سالاد سزار را روی سالاد بریزید و در ادامه نصف پنیر پارمزان را که نگه داشته اید را روی سالاد بریزید سپس سالاد را سرو کنید. میزان پنیر پارمزان و سرکه بالزامیک در این مرحله دلخواه است.

روش تهیه سالاد سزار به همراه سس مخصوص + فوت و فن

نکاتی در مورد سالاد سزار

برای تهیه سس سالاد سزار از سس هزار جزیره نیز میتوانید استفاده کنید زیرا طعم خوبی را به سالاد شما خواهد داد.
شما میتوانید به جایسیر تازه از پودر سیر استفاده کنید.
خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد سزار را تغییر میدهد و نباید از آنها استفاده کرد.
روی نان های تست خرد شده سس نزنید زیرا باعث نرم شدن تکه های نان شده و تردی نان ازبین می رود.
کاهو پیچ یا کاهوی رسمی مناسب ترین کاهو برای سالاد سزار است و باید آن ها را درشت تر خرد کنید.
سالاد را با دست و به آرامی مخلوط کنید. و در آخر پنیر پارمسان رنده شده را رویش بریزید.
بسیاری از افراد سرکه بالزامیک را جداگانه روی سالاد می ریزند این کار کاملا سلیقه ای است.
شما می توانید فیله ها را مانند مرغ سوخاری تهیه کنید. و یا اینکه مرغ را گریل کنید.
با توجه به ذائقه خودتان میتوانید افزودنی های مناسب را به آن اضافه کنید.

کد خبر 875825

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha