دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
۱ نفر

مرد میانسال با واکر و به‌سختی خود را به دادگاهی که شاکی آن بود، رساند و در مقابل قاضی گفت: تنها درخواستم قصاص برادرم است و به هیچ عنوان هم حاضر به مصالحه نیستم.

دستگیری مرد - قاتل در دادگاه

به گزارش همشهری آنلاین، رسیدگی به پرونده از ۲۷ مرداد سال گذشته با گزارش وقوع یک درگیری خونین به مرکز فوریت‌های پلیسی آغاز شد. پس از آن مأموران به محل درگیری که یک بستنی فروشی در غرب تهران بود، رفتند و با بررسی‌های اولیه مشخص شد که درگیری میان دو برادر رخ داده و در جریان آن برادر ۳۵ ساله با کاردک بستنی‌فروشی برادر ۵۵ ساله‌اش را مجروح کرده است.

در ادامه مرد مجروح به بیمارستان منتقل شد و به خاطر شدت جراحات وارده تحت عمل جراحی قرار گرفت. اما به خاطر آسیب به نواحی نخاع دچار فلج پا شد. وی پس از بهبودی نسبی با حضور در دادسرا از برادر کوچکش شکایت کرد. با این شکایت مأموران متهم را ردیابی و بازداشت کردند.

ماجرای دعوای دو برادر به خاطر ارثیه پدری

وی پس از دستگیری و در توضیح ماجرا به مأموران گفت: پدرم مغازه بستنی‌فروشی داشت و من هم پیش او کار می‌کردم تا اینکه یک سال قبل پدرم فوت کرد و از آن به بعد من بستنی‌فروشی را اداره می‌کردم. اما مدتی بعد از مرگ پدرمان برادر بزرگ‌ترم مدام خواهان فروش مغازه و گرفتن ارثیه‌اش بود و از آنجا که من در مغازه کار می‌کردم و بر این باور بودم که این مغازه یادگار پدرمان است، با فروش مغازه مخالف بودم. این موضوع سبب شده بود از ماه‌ها قبل با هم اختلاف پیدا کنیم.

وی افزود: تا اینکه روز حادثه من در مغازه سرگرم کار و راه انداختن مشتری‌ها بودم که ناگهان برادرم با چوب وارد مغازه شد و بعد از شکستن شیشه‌ها و ضربه به یخچال و آبمیوه‌گیری به سمت من حمله کرد. من در حالی که جاخالی می‌دادم، با کاردکی که جلوی دستم بود سعی کردم از خودم دفاع کنم اما ناخواسته به گردن برادرم خورد و او روی زمین افتاد. من هم همان موقع به اورژانس زنگ زدم و او را به بیمارستان رساندند.

با اعتراف متهم و تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه دو دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

برادرم را قصاص کنید

در ابتدای این جلسه شاکی که با واکر به‌سختی حرکت می‌کرد، به جایگاه رفت و گفت: من تنها درخواستم قصاص برادرم است و به هیچ عنوان هم حاضر به مصالحه نیستم.

قاضی به شاکی گفت: متهم برادر شماست. آیا حاضری او قصاص شود؟

شاکی گفت: بله، حتی اگر مجازاتش اعدام هم باشد، راضی هستم. او زندگی مرا به خاطر پول نابود کرد. من می‌خواستم سهم خودم را از ارثیه پدری دریافت کنم و به زخم زندگیم بزنم، اما او حاضر نبود مغازه را که سهم همه ما بود بفروشد و تقسیم کند.

در ادامه متهم به جایگاه رفت و ضمن تکرار اظهارات اولیه‌اش گفت: من قصدم آسیب رساندن به برادرم نبود و فقط می‌خواستم از خودم دفاع کنم. باور کنید وقتی کاردک دستم بود مدام خودم را به این طرف و آن طرف می‌بردم که چوب به سر و صورتم نخورد اما به یکباره کاردک به گردن برادرم خورد.

با پایان اظهارات متهم، قضات وارد شور شدند تا رأی لازم را صادر کنند.

کد خبر 876906
منبع: ایران

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 14
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 11
  • IR ۰۹:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    14 4
    اول اینکه چرا دستگاه قضایی در تقسیم ارثیه کاری نکرده ؟ دوم برادر بزرگتر چرا با چوب حمله کرده مگه ارثیه رو اینطوری می گیرند ؟ اگر حمله با چوب بوده دفاع برادر کوچکتر می تونه مشروع باشه . ارث چه ربطی به یادگاری داره ارث حق هست یا ارزش سهم ارث برادر باید پول بهش بدی یا مغازه فروش بره هرکس حق خودش بگیره شما جای دیگه مغازه بگیر کار کن .
    • IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
      11 1
      دادگاه در مورد این ارث بالا کش ها هیچ کاری نمی‌کند بعد از سالها دوندگی یه مزایده میذارند و اموال را مفت می‌فروشند همه اش باعث زیان وراث میشه بهتره وراث با هم توافق کنند تا کار به دادگاه نکشه
  • IR ۱۰:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    24 0
    نیمی از تقصیر متوجه قوه قضائیه است چرا باید تقسیم ارث تا این حد سخت و وقت گیر باشد که طرفین به جان هم بیافتن، اگه قوه قضائیه روش تقسیم ارث را اصلاح کند اینقد هم باعث اختلاف ودشمنی فرزندان نمیشود
    • IR ۱۱:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
      5 0
      خخخخ قوه قضائیه فقط فکر آزاد کردن مجرمینه وقت برای این کارها نداره ندیدی طرف ۱۶ تا سابقه خلاف داره باز آزاد شده
    • IR ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
      13 0
      واقعا چرا تقسیم ارث در ایران اینقدر سخت گیرانه است و معلو نیست براساس وصیت نامه است یا براساس دختر پسری یا .... الان مادر من 27 سال است درگیر تقسیم ارث است و هنوز به نتیجه نرسیده!!!!!!!!!!!!!!
    • IR ۱۲:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
      0 2
      ۱۱:۲۱ قوانین شفافه متوفی برای یک سوم اموالش میتونه وصیت نامه تنظیم کنه اموال متوفی باید به صورت پسروار و دختروار تقسیم بشه همسر متوفی یک هشتم ارث میبره قاتل و فرزند زودتر فوت شده از متوفی ارث نمی‌برند ساده است
    • IR ۱۹:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
      0 0
      ۲۰ ۱۲ اولا کلی طول می‌کشه که انحصاروراثت بدهند بعد وصیت نامه که اگه محضری نباشه قابل قبول نیست بعد دولت و سایر ارگان‌ها هم که سهم خودشان را می‌خواهند تقسیم‌نامه ارثیه هم با فوت یه نفر که اعتبارش ساقط میشه و دوباره باید رضایت سایر وراث را جلب کرد و ....
    • DE ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
      0 0
      پیش میاد دیگه
  • IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    4 1
    پدر و مادر باید بچها رو انسان بار بیارن.پدر ما رحمت خدا رفت.به نمایندگی از همه ۲ نفر از جمله خود من نشستیم و تقسیم کردیم.در نهایت ناچار من با برادرم شریک شدیم.زن برادرم مدام پافشاری میکرد برای فروش ملک پدری منم با وجود اینکه راضی نبودم فروختم و سهمش رو دادم.اما دیدم داره سرمایشو نابود میکنه مقابل عروس وایسادم پولش رو پس گرفتم براش سرمایه کردم. والدین بچها رو برای همچین روزی باید اماده کنن.
  • IR ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    8 0
    تقصیر بابا هاست که ارث به جا می زارن دوم اینکه خودشون تقسیم نمی کنند قبل فوت بسیاری خودشون در سختی زندگی می کنن ومال جمع می کنن
  • حسین IR ۱۴:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    8 0
    تقصیر پدر و مادره .قبل از فوت و سر پیری تکلیف مال و اموال را مشخصص کنن
  • IR ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    6 0
    خب مرد حسابی برادرت داره راست میگه دیگه چرا سهم ارثشو نمیدی مغازرو بفروش احتیاج داره برادرت خجالت داره والا
  • IR ۱۷:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    1 0
    با واکر راه میره . دیه اش سهم برادر از مغازه است
  • حرفشنو IR ۱۸:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    0 0
    با وضع فعلی جامعه بنظر من بلافاصله بعد از فوت هرشخص {که الان با شماره کارتملی قبل از دفنش همه ادارات ذیربط خبردار میشن} قوه قضاییه اقدام به تقسیم ما ترک بین ذینفع ها کند تا این موارد پیش نیاید دوما" این مسیله در کشور های دیگر به چه صورت است ؟