به گزارش همشهری آنلاین، احمد قیومی گفت: در خصوص نوسازی بافت فرسوده تهران کارهای ویژه زیادی انجام شد و در همین راستا بسته تشویقی ۱۹ گانه وزارت مسکن طراحی و به شهرداریها ابلاغ شد و در این بحث تهران به صورت خاص و ویژه دیده شد.
وی افزود: یک سری مشوقهای دیگر نیز در این خصوص به این سیاستها اضافه شده که باعث شد ما در کل کشور ۱۰۰ درصد بافت فرسوده را به سمت نوسازی حرکت دهیم یعنی یا نوسازی بافت فرسوده انجام شده یا پرونده ساخت صادر شده است.
سال گذشته نیز مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری تهران مشوقهای جدید در زمینه عوارض ایجاد خواهد کرد، گفت: در نظر داریم محدودههایی که قبلا شامل مشوقهای قانونی نوسازی نمیشد را به آن اضافه کنیم.
سیدمهدی هدایت اظهار کرد: در محدوده بافت فرسوده شهرداریها به هیچ وجه از سازندگان عوارض نمیگیرند با این حال در محدوده بافت فرسوده پایتخت چندین طرح خدماتی برای تامین رفاه مردم در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه ایمن سازی یکی از منافع شهری محسوب میشود، افزود: ساکنین بافت فرسوده به محض اینکه به شهرداری مراجعه کنند پروانه ساخت را دریافت میکنند چون خدمات رسانی در این محدودهها دارای شرایط خاص است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز قبلا گفته بود: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته در تهران باید سالانه ۳۰ هزار پروانه صادر شود تا شهر از فرسودگی فاصله بگیرد اما در دوره گذشته مدیریت شهری به دلیل محدودیتهایی که برای صدور پروانه لحاظ میشد مردم برای دریافت پروانه با موانع جدی روبهرو بودند که این باعث شد سالانه تنها حدود ۶ هزار پروانه صادر شود که این آمار برای شهری مانند تهران وضعیت نگرانکنندهای را رقم زد.
حمیدرضا صارمی تاکید کرده بود: نوسازی بافتهای فرسوده در کلانشهر تهران بسیار احساس میشود و سازمان نوسازی در تلاش است در برنامههای مختلف طرحهای نوسازی را در بافت های فرسوده که عمدتا در جنوب پایتخت است را اجرا کند.
بیشتر بخوانید: ۱۰هزار هکتار بافت فرسوده شناختهنشده در تهران
نظر شما