کسبه آجیل‌فروش در تهران قدیم و به ویژه محله سنگلج چگونه مشتری‌داری می‌کردند؟

محله

به گزارش همشهری آنلاین، سپهر راد، تهران‌پژوه در نشست تهران‌پژوهی موسسه همشهری از شیوه کسب و کار و مشتری‌مداری آجیل فروشان قدیم به ویژه در محله سنگلج برایمان توضیح می‌دهد. در این ویدئو می توانید ماجرای آن را ببینید.

فیلمبردار: امیر حمیدی

تدوین: عاطفه سادات حسین زاده

کد خبر 884125

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دروازه طهرون

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha