در این مسابقه که با هدف تقویت روحیه آزادگی و حریت در بین جوانان، ایجاد روحیه مقاومت و شهادتطلبی در فضای جامعه و همراهی و همدلی با مبارزان مقاومت اسلامی لبنان صورت گرفت، دانشجویان در دو قالب قطعه ادبی (نامه) و شعر (کلاسیک و آزاد) به بیان عواطف و احساسات، عقاید و نظرات خود پیرامون حزبالله لبنان و جهاد و مقاومت در برابر اسرائیل پرداختند.
به گزارش خبرنگار همشهری، هیأت داوری این مسابقه متشکل از عباسعلی براتیپور، علیرضا قزوه و رضا اسماعیلی برندگان مرحله نهایی مسابقه فرهنگی- ادبی «سلام مقاومت» را به این شرح معرفی کردند: آرش پورعلیزاده نفر اول، محمد مرادی نفر دوم، فاطمه قائدی نفر سوم در رشته شعر کلاسیک.
سعید حکم علیپور نفر اول، محمد مرادی نفر دوم، علیرضا رجبعلیزاده نفر سوم در رشته شعر آزاد.
حسین قاضیزاده نفر اول، عبدالله سیداحمدی نفر دوم و احسان برزگری نفر سوم در رشته قطعه ادبی.
برگزیدگان رتبههای اول تا سوم مسابقه به ترتیب موفق به دریافت لوح تقدیر، 3 سکه، 2 سکه و یک سکه بهار آزادی شدند. همچنین در این مراسم از عکاسان نمایشگاه «تصویر مقاومت» که از 25 مهرماه به مدت 20 روز در موزه هنرهای معاصر فلسطین برگزار شد، تجلیل بهعمل آمد. در این نمایشگاه که دربرگیرنده 150 قطعه عکس از 33 روز مقاومت مردم لبنان و اولین نمایشگاه عکاسان ایرانی است که به صورت مستقل به این موضوع پرداخته است، آثاری از ساتیار امامی، سامان اقوامی، پیام برازجانی، مجید سعیدی، محمدرضا علیمددی، حسین فاطمی، وحید فرجی، سعید فرجی، مجید کلهر و رضا معطریان به نمایش درآمدند. سه نماهنگ «لبیک یا حسین»، «مقاومت» و «پیروزی» نیز در این مراسم به نمایش گذاشته شد و بیان خاطره از دیگر برنامههای اختتامیه مسابقه «سلام مقاومت» بود که حسین مرتضی، حسین بشاره، حاج محمد برجاوی و ریما الحاج سلیمان میهمانان لبنانی در این زمینه به ذکر خاطرات خود از 33 روز مقاومت در برابر هجوم اسرائیل پرداختند.
دکتر احمدی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز طی سخنانی در این برنامه گفت: طی ماههای اخیر از سوی دانشجویان نیز تلاشی در این زمینه صورت گرفت که در این تلاش آنها سعی کردهاند، موضوع مقاومت را به سهم خود چنین در آثارشان نشان دهند و این گوشه کوچکی از ماجرای بزرگ 33 روزه در لبنان است. وی افزود: وجوه مشترکی میان هشت سال دفاع مقدس ما و 33 روز مقاومت مردم و حزبالله لبنان در برابر استکبار وجود دارد که هر دو نشأت گرفته از تفکر، فرهنگ و مکتبی است که ما افتخار پیروی از آن را داریم. گفتنی است این مسابقه با همکاری معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
ریم حیدر ، بانوی لبنانی که عبای سید حسن نصرالله را به عنوان یادگاری ارزشمند از رهبر مقاومت اسلامی دریافت کرد ، در مراسم دیروز حضور داشت.حکایت«ام عبا» و یادگار معنویش اکنون تبدیل به یک جاذبه خبری برای روزنامه نگاران ،عکاسان و فیلمبرداران منطقه شده است.