جمعه ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
۰ نفر

سوپ از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای پاییز و زمستان است. یکی از مهمترین مواد اولیه که پایه اصلی تهیه سوپ‌های مقوی محسوب می‌شود، هویج است. این پاییز پخت سوپ هویج و تره را امتحان کنید و از خوردن یک کاسه سوپ مقوی در هوای خنک لذت ببرید.

سوپ هویج و تره

همشهری آنلاین: ترکیب هویج و سبزیجات پرخاصیتی مانند تره می‌تواند یک سوپ خوشمزه و مقوی بسازد.

نام: سوپ هویج و تره

تعداد نفرات: ۶ نفر

مدت زمان آماده‌سازی: یک ساعت

مواد لازم:

هویج پخته: ۵ عدد

تره :یک دسته کوچک

سینه مرغ : یک عدد کوچک

پیاز : یک عدد

خامه صبحانه : یک لیوان

شیر: یک لیوان

آب : ۳ لیوان

برنج : یک و نیم لیوان

نمک و زعفران : به میزان کافی

روش تهیه:

۱. مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و همراه پیاز تفت دهید. مقداری نمک و زعفران هم اضافه کنید.

۲. آب و برنج را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مواد کاملا با هم بپزند.

۳. بعد از نیم ساعت هویج را به سوپ اضافه کنید و مواد را به وسیله مخلوط‌کن یا غذاساز پوره کنید.

۴. تره ریز شده و شیر را اضافه کنید و بگذارید سوپ یک ربع با حرارت ملایم بجوشد. در مرحله آخر هم خامه را اضافه کنید.

نکته: قبل از اضافه کردن خامه آن را با کمی از مایه سوپ ترکیب کنید تا هم‌دمای مواد شود.

چطور سوپ هویج و تره درست کنیم؟

کد خبر 889236
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha