به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، غیبت کردن در بین کودکان ۸ تا ۹ سال بسیار رایج است و اگر این مشکل را در فرزندانتان درمان نکنید می تواند در آینده باعث ایجاد برخی مسائل عاطفی احساسی در فرزندتان شود.
این مشکل در کودکان از سن ۸ تا ۹ سالگی ایجاد می شود که کودکان از این عادت برای اینکه بتوانند قدرت و غلبه بر دیگران را تجربه کنند ، استفاده می نمایند و این کار را اغلب در دید عموم انجام می دهند که بیشتر شناخته تر و محبوب تر شوند. ولی با این وجود این عادت می تواند به مرور زمان در آنها گسترش یابد و باعث تخریب شخصیت آنها و برخی مسائل ناخوشایند دیگر شود.
به همین دلیل تعدادی از محققان دانشگاه وان دوک ، از ۶۰ دانش آموز دختر خواستند که به مدت ۱۵ دقیقه آزاد باشند و تخمینی که آنها توانستند بیابند ، هر یک از آنها بطور متوسط حدود ۲۴ نفر را مورد اذیت و آزار و گاها غیبت می کردند.
او فکر می کند که همه چیز را می داند
اکثر این غیبت ها در مورد تعریف از خودشان بود و بقیه غیبت ها در مورد تخریب دوستانشان بود که برای مثال"او فکر می کند که همه چیز را می داند".
به فرزندانتان بیاموزید که اگر شایعه پراکنی و یا غیبت کنند می توانند به دوست خود و یا خودشان در آینده ایی نه چندان دور آسیب برسانند و با کمی گفتگو با فرزندتان می توان او را تغییر دهید و از همان کودکی این عادت نامناسب و ناخوشایند را از بین ببرید و با این کار بزرگترین لطف و محبت را به او می کنید و جان او را در همان کودکی نجات می دهید.
همچنین می توانید برخی مسائل و مشکلاتی را به فرزندتان معرفی نمایید که به هیچ وجه در مورد آنها با کسی صحبت نکند (چه برای خودش پیش آمده باشد و چه برای دیگران)؛ مسائلی مانند تقلب ، مسائل احساسی مانند طلاق و دیگر شرایط خانوادگی ، دروغ بافتن پشت دیگران و...
دوستان بد
اگر فرزند شما دوستان بدی دارد که او را تشویق به غیبت ، گزافه گویی ، مسخره کردن و غیره می کنند را باید از فرزندتان دور نمایید تا آنها را به کارهای بد و نامطلوب تشویق ننمایند.
دکتر مک دونالد در این زمینه گفت که تمام کودکان در سنین کم همیشه دوست دارند از خودشان در مقابل دوستانشان حرف بزنند و یا یکدیگر را مسخره نمایند.
بنابراین یکی از اساسی ترین و مهم ترین عوامل در این موضوع ، وجود برخی دوستانی می باشد که باعث ایجاد عادات و رفتارهای نامناسب در فرزندتان می شوند و پس از ایجاد این عادات نامناسب یقیناً دیگر باید زمان بسیار زیادی برای ترک آن عادت توسط فرزندتان بگذارید.
و به فرزندتان حتما بگویید که هر چیزی در مورد دوستشان می شنوند ، حتما حقیقت ندارد چرا که یک شایعه از یک نفر شروع می شود و پس از مدتی اندک به هزاران نفر ممکن است برسد البته با محتوای بیشتر و بدتر و از کجا معلوم است که آیا شایعه حقیقت دارد یا خیر؟!پس او را تشویق به یافتن حقیقت کنید و نگذارید که فرزندتان زود باور باشد.
نظر شما