به گزارش همشهری آنلاین، سید احمد علوی افزود: توسعه بیرویه و حاشیه نشینی در کنار روددرهها باعث شد که اولویت استفاده خانوادهها از این نقاط کنار گذاشته شود. اتفاق خوب در این دوره آماده کردن مجدد روددرهها برای استفاده خانوادهها است. محدوده خرگوش دره یا درهخرگوش در دوران قاجار جز شکارگاههای تهران بود و رودخانه آن همچنان جاری است. متاسفانه خرگوشدره در دورههای اخیر به یک محل بیدفاع شهری تبدیل شد که خانوادهها نمیتوانستند در آن حضور پیدا کنند.
با اعتباراتی که در سال گذشته و امسال برای ساماندهی خرگوشدره در نظر گرفته شد و به همت شهرداری منطقه حدود ۶۰۰ متر از طول مسیر با مناسب سازی و روشنایی آماده شده است. امیدواریم فاز دوم این محل نیز آماده و تا پایان سال افتتاح شود. مشابه همین آماده سازی را در رودره فرحزاد و گلابدره در سطح وسیعتر انجام دادیم در دارآباد هم بهسازی انجام شده است.
وی افزود: ساماندهی چنین تفرجگاههایی در دستور کار قرار دارد و امیدواریم همچون روددره فرحزاد، گلابدره و دیگر روددرههای شهر تبدیل به تفرجگاههای خانوادگی شود. درباره دارآباد و گلابدره و در آینده فرحزاد موضوع پارکینگ خودروها هم مهم است و باید طراحی شود.
علوی با تاکید بر اینکه برای بهسازی و ایمنسازی تک تک پروژههای تفرجگاهی ردیف بودجه خاص با موافقت کمیسیون فرهنگی شورا و شهرداریهای مناطق مصوب شده است، اظهار کرد: دو نوع تفرجگاه داریم یکی آنهایی که شهرداری طراحی میکند و میسازد و دیگر تفرجگاههای طبیعی که خیلی ارزشمند هستند و وقتی بهسازی شوند ساخت و ساز هم کنترل میشود. اینها میراثی هستند که به ما رسیدند و اگر اجازه ساخت و ساز در آنها را بدهیم هم حق خانوادهها را گرفتیم و هم میراث را از بین بردهایم.
نظر شما