به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی ادامه داد: روزی که مسئولیت شهرداری تهران را قبول کردیم شهرداری جایی برای نگهداری معتادان نداشت اما الان با افتخار اعلام می کنم که ۸۵۰۰ معتادی که در کممپ ها نگهداری می کنیم را به ۱۹۰۰۰ نفر رساندیم.
وی خطاب به سوده نجفی گفت: مشکلی که وجود دارد این است شما باید به قواعدی که وجود دارد بیشتر مشرف شوید تا اظهار نظرتان دقیق باشد مثلا در منطقه ۲۱ ما فرونشست زمین نداریم و این فرونشست در مناطق ۱۷، ۱۸ و ۱۹ است یا در منطقه ۲۱ ما مجوز ساخت شهرک الگو را با تکمیل سرانه های ۷ گانه داده ایم. الان شهرکی که برای آتش نشان ها در حال ساخت است با تکیمل سرانه های هفتگانه است.
زاکانی ادامه داد: ما بالغ بر ۵۷۰ هزار واحد تفاهم نامه نوشته ایم و ۲۸۵ هزار واحد را عملیاتی کرده ایم سعنی تسهیلگری که ما به عنوان شهرداری انجام دادهیم صدور پروانه است.
شهردار تهران با بیان این که کلنگ زنی هایی که انجام شده بر اساس مصوبه های بالادستی بوده است، گفت: شما از ین موصبات اطلاعی ندارید. شهرداری و شوراها مکلفند ناظر به طرح الگوی ملی بر و کف بدهند و تفاهم انجام شده هم بین وزیر کشور و وزیر راه و شهرسازی است.
زاکانی در خصوص مسکن کارکنان شهرداری نیز گفت: ما در طول تاریخ شهرداری برای مسکن کارکنان شهرداری اقدام کردیم. یک قلم آن ساخت ۴۵۰۰ واحد برای آتش نشانان است این کار افتاخاری برای شهرداری و شورای ششم شهر تهران است. ما نیامدیم به تعاونی های بی در و پیکری تشهیلات بدهیم تا کارکنان را چندین سال منتظر ساخت مسکن بگذارند.
ده ونک جزو محلات اصلاح شده است
شهردار تهران با اشاره به صحبت سوده نجفی در خصوص ده ونک نیز گفت:ده ونک اصلا جزو ۲۰۳ هزار واحد قرارگاه مسکن نیست و جزو محلات اصلاح شده ماست. در کمیسیون ماده ۵ روی طرح های موضعی مثل محله های اسلام آباد، مراد آباد، نفرآباد و ده ونک و ... کار کردیم. شما در خصوص نفر آباد بخش خالی لیوان را می بینید و بخش پر لیوان که افتخاری برای مدیریت شهر و شوراست را بیان نمی کنیدو با این کار دل مردم را خالی می کنید.
زاکانی ادامه داد: من خودم به اسلام آباد رفتم و با مردم صحبت کردم. زمینی در بالای اسلام آباد با مجموعه بنیاد متسضعفان داریم و با این بنیاد تشریک مساعی کردیم. در این خصوص از کمیسیون ماده ۵ هم مصوبه گرفتیم که فاجعه کنار اتوبان چمران جمع شود این جزو کارهای خوب ماست که شما نمی بینید. شما نامه ای در دست گرفته اید که می گویید از طرف مردم است اما مردم به شهرداری می گویند به میزان این ملک به ما ملک دهید ما نمی توانیم این کار را بکنیم هر کسی آنجاست به میزان سابقه و ای که از قبل دارد به همان میزان به نفع او امکانات بدهیم مصوبه شورا هم همین است چطور مصوبات خودتان را دقت نمی کنید.
زاکانی با اشاره به پروانه های صادر شده در شهرداری تهران نیز گفت: در سال ۱۳۹۱ تعداد ۳۱ هزار پروانه ساختمانی صادر شده اما تا سال ۱۴۰۰ این تعداد روند سقوط داشته و به ۵۴۰۰ پروانه رسیده است. ما از این تعداد در سال ۱۴۰۰ به صدور ۱۱ هزار و ۲۹۸ پروانه در سال ۱۴۰۱ رسیدیم.
وظیفه شهرداری تسهیل گری در ساخت مسکن است
شهردار تهران با بیان این که در بخش عمومی کار شهرداری وظیفه تسهیل گری داشته، گفت: همه کارها دست ما نیست. نظام مهندسی و ماده ۱۲ وزارت راه از دست ما خارج است ما تفاهم نامه می نویسیم که تسهیلگری کنیم. شورای شهر کجا به ما یک بند قانونی مجوز دادید که مسکن بسازیم. اگر انتظار ساخت مسکن دارید باید بودجه این کار را به ما بدهید. نه این که سوال کنید.
به گفته زاکانی، حدود ۳۰ هزار واحد که دست سازمان نوسازی است برای مولد سازی است. در بند ۲۱ ماده ۵۵ عنوان شده مسکن برای مستضعفان ساخته شود شما در بودجه پول بگذارید تا ما مسکن هم بسازیم اما اکنون ما تسهیل کردیم برای کسانی که می خواند مسکن استطاعت پذیر باشند.
وی در خصوص بدهی های گذشته شهرداری تهران نیز گفت: برای بدهی های گذشته قرار شد ۱۰ همت را از طریق دارایی شهرداری در سازمان نوسازی تسهیل کنیم. این چه نسبتی با سوال شما دار. د آقای امانی اولین بار این سوال را در پارک لاله از من پرسیدند که با این ۷۰ همت چکار میخواهید بکنید؟ گفتم این برای شهر پولی نیست. این بدهی مربوط به سالهای ۸۳ و ۸۴ و ۹۰ و ۹۱ و ۹۵ است که برای شهر خرج شده است.
زاکانی ادامه داد:در شورای شهر پنجم اعضای شورا بی تعهدی کرده و به بانک ها گفتند به هر کسی تسهیلات دادید حالا از همان فرد تسهیلات را پس بگیرید اما ما مسئولیت پذیرفتیم و وقتی آمدیم ۱۷۰ همت بدهی پیش رویمان بودیم که با مذاکراتی که انجام دادیم ۴۶ همت آن را پرداخت کردیم. اعضای شورا برایمان سرفصل گذاشتند که پرداخت بدهی هیچ سقفی ندارد ما هم می توانستیم مثل شورا و شهردار قبلی بیخیالی پیشه کنیم و بگوییم کاری نمی کنیم.
زاکانی در خصوص سرانه های ۷ گانه نیز گفت:مسیری که ما رفتیم سرانه های ۷ گانه را افزایش دادیم و ۲۶ شهرک الگو دادیم یعنی همه سرانه های ۷ گانه داخلش باشد. لکه های ناکارآمد شهری را عین سرانه ها را از آنها گرفتیم و شما یک مثال بزن که کجا سرانه رعایت نشده است. وی در خصوص پروژه باغ آذری نیز گفت: پروژه باغ آذری با مشارکت بنیاد مسکن است در تغییر و تحولات بنیاد مسکن کارش کند شد وگرنه اصل و فرعش معلوم است. ما در بنیاد مسکن با آقای نیکزاد قرارداد بستیم و بعد از تغییر ایشان پروژه کند شد و مبتنی بر اختیار شهرداری تهران نبوده و دائما با آنها درحال پیگیری و مذاکره هستیم.
نظر شما