رئیس جمهور بیان کرد برای ما هرگز تفاوتی ندارد که چه کسی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیروز شده، زیرا کشور و نظام ما به قدرت درونی خود با ملتی با عزت و عظمت متکی است.

پزشکیان

به گزارش همشهری آنلا ین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه در گردهمایی مسئولان ستاد امید، ضمن تشریح فضای سیاسی-اجتماعی کشور پیش از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم گفت: ما در فضایی بودیم که متاسفانه برخی رویکردهای سلبی و محدود، امکان ایجاد وفاق در کشور را مشکل کرده بود و حتی حاضر به پذیرش افرادی همچون بنده هم نبودند و در انتخابات مجلس شورای اسلامی رد صلاحیت شدم.

رئیس جمهور در ادامه به تلاش‌های صورت گرفته در راستای ایجاد برخی اصلاحات در ساختار سیاسی کشور برای اولین بار از جمله انتصاب استانداران و مدیران ارشد کشور از همه اقوام و مذاهب و جنسیت‌ها اشاره کرد و گفت: همه این اقدامات در ذیل گفتمان وفاق ملی، نه با دستور بنده، بلکه با همدلی و هماهنگی همه نهادهای حاکمیتی و همچنین عنایت ویژه رهبری معظم انقلاب اسلامی صورت گرفت و ثابت کرد که اگر ما بتوانیم زبان و نگاه مشترک ایجاد کنیم قادر خواهیم بود بر همه مشکلات نیز غلبه کنیم.

پزشکیان همچنین در پاسخ به برخی گلایه‌ها درباره نحوه و چینش مدیران و مسئولان در دولت چهاردهم با بیان اینکه تغییر ساختار به صورت دفعی اتفاق نخواهد افتاد و نیازمند زمان است، تصریح کرد: ارزیابی کلی بنده از انتخاب وزرا، استانداران و مدیران ارشد دولت در مجموع خوب بوده و گرچه ممکن است هنوز با وضعیت ایده‌آل ما فاصله داشته باشد، اما معتقدیم همین تغییراتی که ایجاد شده و قبلا امکان آن وجود نداشت، دستاوردهای بزرگی است که باید قدر بدانیم و به بهانه‌های مختلف ایجاد اختلاف نکنیم.

رئیس جمهور بر ضرورت شکل‌گیری ساختاری نظام‌مند و عادلانه برای انتخاب مدیران شایسته و توانمند بر اساس طی سلسله مراتب در کشور تأکید کرد.

پزشکیان در ادامه با بیان اینکه برای ما هرگز تفاوتی نخواهد داشت که چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز شده، چرا که کشور و نظام ما به قدرت درونی خود با ملتی با عزت و عظمت متکی است، تصریح کرد: ما در توسعه روابط خود با دیگر کشورها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت. اولویت خود را توسعه روابط با کشورهای اسلامی و همسایه قرار داده‌ایم و عمیقا معتقد به ایجاد وحدت و انسجام میان کشورهای اسلامی هستیم و باور داریم اگر همه کشورهای جهان اسلام با یکدیگر برادر و متحد بودند، رژیم صهیونیستی جرات نداشت این گونه مردم فلسطین و لبنان مظلوم را به خاک و خون بکشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر به خاطر کشور و مردم نبود هرگز حاضر با پذیرش چنین مسئولیت خطیر و سنگینی نبودم و حتی در انتخابات هم شرکت نمی‌کردم، اظهار داشت: بنده تحمل اینکه از یک سو کشور آماج خصومت دشمنان باشد و از سوی دیگر عده‌ای تمامیت‌خواه با رفتار خود مردم را از نظام و انقلاب ناامید کنند، نداشتم و لذا پا به این عرصه گذاشتم تا بگویم که ایران برای همه ایرانیان است و امیدوارم که پیش مردم عزیز کشورمان شرمنده نشوم.

پیش از سخنان رئیس جمهور ۱۰ نفر از مسئولان ستاد امید طی سخنانی به بیان برخی دغدغه‌ها و انتظارت خود از دولت وفاق ملی از جمله لزوم تحقق مدیریت پروژه‌ای و سپردن امور کشور به دست متخصصان، بازنگری در قانون به کارگیری بازنشستگان، استفاده بیشتر از جوانان نخبه در مناصب اجرایی، فراهم نمودن زمینه‌های تعامل دولت با تشکل‌های صنفی، استفاده بهینه از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد، شناسایی و تقویت مروجان امید در کشور و استفاده از ظرفیت ستادهای امید به عنوان عقل منفصل دولت پرداختند.

کد خبر 898329
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • باباپنجعلی IR ۱۷:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
    4 0
    الکی میگی
  • میثم IR ۱۸:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
    6 19
    کدوم قدرت درونی اقتصاد فلج جوانان نا امید مدیران و مسولین غرق در رانت بیکاری وهزاران مشکل دیگه توهمی که دارید فقط برای منافع خودتان هستش
  • IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
    2 4
    رویکرد سلبی مانع شما شد.یعنی بعدا افرادعوض شدند و رویکرد عوض شد یا همانها خودراباتایید شماخراب کردند شورا اگر شمارا رد کند رویکرد سلبی است .اماگر تایید کند که خود هم اشتباه انهاراباسخنانت تایید میکنه .اصلاح وکارکرد درست است وفاق یعنی افراد متضاد رایکجا جمع کردن
  • علی IR ۱۹:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
    4 7
    ما چه بخواهیم و چه نخواهیم،ترامپ و هریس،دو محیط جداگانه در جهان ایجاد می‌کنند.یعنی تاثیرات جهانی بسیار عمیق است.اما رئیس جمهور ادعا دارند،ما در فضا زندگی می‌کنیم و برای ما فرقی ندارد.علت بدبختی ما هم،همین تفکر است.عدم تعامل،نشناختن فرصت‌ها و آسیب‌ها و...چون برای ما فرقی ندارد،پس هیچ موقعیتی را نخواهیم دید
  • Borzoo NO ۱۹:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
    8 2
    وفاق ملی یعنی چه که شده ابزار دستت هر جا میری تکرار میکنی ؟؟ ؟؟؟
  • بهمن DE ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
    5 6
    البته معلوم برای شما هیچ فرق نمی کنه که کی رئیس جمهورآمریکا بشه حالا ترامپ اومده باز چهار سال تحریم به انواع مختلف برای کشور وارد می شه و مردم بدبخت باید ضرر و زیان این تحریم ها رو بدن برای آقایان اتفاقی نمی افته تنها مشکل آقایان اینکه چه شعاری باید بدهند
  • CA ۲۰:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
    2 1
    ایران باید از این فرصت ترامپ استفاده کند. برای او همه چیز به مثل تجارت است و شیفته تعریف و احترام و بر خلاف دمکراتها و جمهوری خواهان افراطی صد در صد به اسراعیل وابسته نیست و وابستگی عقیدتی ندارد. روسیه خوب از این فرصت برای حفظ منافع خود استفاده خواهد کرد.
  • IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
    14 4
    خخخخخ اینم یه سند دیگه برای اونایی که میگن دولت چهاردهم دولت سوم روحانی (تدبیر و امید) نیست؛ ستاد امید!!!!
  • IR ۲۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
    7 7
    پس دلار ۷۰ هزار تومن چی میگه آقای دکتر
  • IR ۰۲:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
    3 9
    ترامپ ایران رو به چالش میکشه
  • US ۰۷:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
    1 7
    نه بابا؟ براتون مهم نیست؟ کاری نداره که، یه دو ماه صبر کنین تا ببینیم فرقی میکنه یا نه 😁
  • استراتژیست IR ۰۹:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
    3 13
    بعنوان کسی ارشد مدیریت استراتژیک هست و 20 سال توی بازار هست و ۱۰ ساله که مدارک بین المللی مدیریت داره که احتمالا استراتژیست محسوب بشه و استراتژی هم اول از علوم نظامی بوده، اگر من میدیدم معاون اول رییس جمهود منتخب یک تفنگدار نظامی هست، حدس میزدم که اون در اصل وزیر جنگ هست
  • IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
    4 29
    این حرفا رو روحانی هم میزد ولی دلار که گرون شد گفت کار اوناست حالا شما هم کتمان کن انتخابات امریکا بی تاثیره تا اینم گندش در بیاد