به گزارش همشهری آنلاین، مهندس افخم محمدعلیزاده، رئیس اداره فراورده های غذایی و آشامیدنی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو درباره انتخاب و مصرف آدامسهای بهینه و سالم به نکاتی همچون عدم استفاده از مواد مضر، بستهبندی مناسب، تأثیرات مثبت بر سلامت دهان و دندان و پایداری طعم اشاره کرد و گفت: آدامسهای بهینه از نظر کیفیت و سلامت دارای معیارهای مشخصی هستند که باید رعایت شوند.
او ادامه داد: این محصولات نباید حاوی مواد مضر یا افزودنیهای ناسالم باشند و استفاده از شیرینکنندههای مجاز، مانند سوربیتول و زایلیتول، در تولید آنها ضروری است چون به سلامت دندانها کمک میکند.
محمدعلیزاده همچنین بر اهمیت بستهبندی بهداشتی و مقاوم این محصولات تاکید کرد و گفت: آدامسهای سالم باید دارای اطلاعات کامل از جمله تاریخ تولید و انقضا، نام تولیدکننده و ترکیبات اصلی روی بستهبندی باشند. همچنین قابلیت تجزیه زیستی برخی از آدامسها هم اهمیت دارد و راهی برای کاهش آلودگی محیط زیست است.
این مسئول تاکید کرد: آدامسهای بدون شکر میتوانند به بهداشت دهان و دندان کمک کرده و تولید بزاق را افزایش دهند. این محصولات نه تنها در رفع بوی بد دهان موثرند، بلکه با کاهش استرس و افزایش تمرکز، نقش مثبتی در سلامت ذهن و جسم دارند.
نظر شما