به گزارش همشهری آنلاین، «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، شامگاه دوشنبه در نشستی خبری به تحولات منطقه پرداخت.
طبق گزارش نشریه چاپ فلسطین اشغالی «تایمز اسرائیل»، ساعر در اظهاراتی خصمانه، بدون کوچکترین اشاره به بحران شکل گرفته در پی جنایات رژیم صهیونیستی، مدعی شد: «بزرگترین مسئله برای آینده منطقه (خاورمیانه) و حفظ امنیت اسرائیل، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای است.»
اظهارات خصمانه او درباره حفظ امنیت رژیم صهیونیستی و آینده منطقه درحالی است که سران کشورهای غرب آسیا آشکارا رژیم صهیونیستی را عامل بیثباتی در منطقه معرفی و خواستار احترام کامل رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی ایران شدهاند.
ساعر در ادامه گفت که مسئله «جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای» مهمترین موضوع گفتوگوی اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا بوده است.
اخیرا نتانیاهو اظهار داشت که پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با او سه مرتبه درباره ایران صحبت کرده است.
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد: «ترامپ در طول کارزار انتخاباتی خود آشکارا گفت که خطرات ناشی از برنامه هستهای ایران را به خوبی در کرده است. مطمئنام که میتوانیم با یکدیگر برای ایجاد ثبات و تضمین آینده منطقه همکاری داشته باشیم.»
او در ادامه اظهارات خصمانه خود علیه ایران گفت: «سلاح هستهای در دست ایران، خطری علیه اسرائیل و همه کشورهای منطقه خواهد بود. مهمترین مسئله از نظر اسرائیل، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای است.»
اظهارات خصمانه او علیه ایران درحالی است که مقامات ایران همواره تأکید کردهاند که برنامه هستهای این کشور کاملا صلح آمیز است و بهدنبال ساخت بمب هستهای و سلاح کشتار جمعی نیستند.
از طرفی، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا نیز به صلح آمیز بودن برنامه هستهای ایران اذعان کرده است.
اظهارات خصمانه ساعر با برگزاری نشست سران عربی و اسلامی در ریاض همزمان شده است.
هشدار نشست ریاض نسبت به خطر نقض حاکمیت ایران
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درحالی مدعی خواست رژیم اشغالگر برای تضمین ثبات و امنیت آینده منطقه و کشورهای آن دربرابر ایران شده که در بیانیه پایانی نشست ریاض، رژیم صهیونیستی عامل بیثباتی در منطقه معرفی شده است.
در این پیشنویس بر لزوم بسیج حمایت بین المللی به منظور تعلیق مشارکت اسرائیل در سازمان ملل تاکید شد. همچنین نسبت به خطر تشدید تنشی که منطقه را تحت شعاع قرار داده است و پیامدهای منطقهای و بینالمللی آن و گسترش دامنه تجاوزات که از نوار غزه پا فراتر گذاشته و شامل لبنان و نقض حاکمیت عراق، سوریه و ایران شده است، بدون آنکه تدابیر بین المللی قاطعانهای اتخاذ شود و مشروعیت بین المللی نیز در قبال آن دست به کاری نزده است، هشدار داد.
در این متن آمده است: ما بر مرکزیت داشتن مسئله فلسطین و حمایت مستحکم از مردم فلسطین برای دستیابی به حقوق ملی مشروع خود تاکید میکنیم. در رأس حقوق مردم فلسطین حق آنها برای آزادی و داشتن کشور مستقل دارای حاکمیت در مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ با پایتختی قدس شرقی است.
شرکتکنندگان در نشست ریاض عنوان داشتند: ما تاکید میکنیم که مسئله فلسطین همچون تمامی آرمانهای عادلانه ملتهاست که به خاطر رهایی از اشغالگر میجنگند. ما بر حاکمیت کامل فلسطین بر قدس شرقی اشغالی به عنوان پایتخت ابدی فلسطین تاکید میکنیم.
در این پیشنویس همچنین آماده است: ما مخالف هرگونه تصمیم یا اقدامات اسرائیل با هدف یهودیسازی قدس شرقی اشغالی و نهادینه کردن اشغالگری استعماری آن هستیم. قدس شریف خط قرمزی برای امت عربی و اسلامی است.
نظر شما