رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا درباره حادثه واژگونی اتوبوس حامل زائران کربلا در قروه توضیحاتی داد.

به گزارش همشهری آنلاین، رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا جزئیات حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس حامل زائران کربلا در جاده قروه را اعلام کرد.

سرهنگ بهروز خانپور، رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس‌راه راهور فراجا در خصوص حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس حامل زائران کربلا در جاده قروه گفت: در شامگاه دوشنبه، ۲۱ آبان ۱۴۰۳، در مسیر قروه به سنقر و در نزدیکی روستای صندوق‌آباد، یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که ۴۲ زائر را از ایلام به مقصد زنجان جابه‌جا می‌کرد، به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و شرایط بارانی و لغزندگی جاده از مسیر خارج شده، با گاردریل برخورد کرده و غلت زده و پس از طی ۱۰۰ متر مسیر با کنده‌شدن سقف، متوقف می‌شود.

اولین تصاویر از محل واژگونی اتوبوس حامل زائران کربلا در قروه + ویدئو | اتوبوس بدون سقف را ببینید!

وی افزود: این حادثه ساعت ۲۰:۴۰ رخ داد و راننده جوان ۲۹ساله به دلیل عدم رعایت سرعت مطمئنه نتوانست کنترل اتوبوس را حفظ کند. این عدم کنترل، در کنار لغزندگی سطح جاده، منجر به وقوع این فاجعه شد. در این سانحه تلخ، ۴ زائر جان خود را از دست دادند و ۱۴ نفر دیگر به‌شدت مجروح شدند.

سرهنگ خانپور توضیح داد: با دریافت گزارش اولیه، تیم‌های امدادی از استان‌های کردستان، کرمانشاه و همدان به‌سرعت به محل حادثه اعزام شدند و عملیات نجات آغاز گردید. ۱۴ نفر از مجروحان به بیمارستان شهدای قروه منتقل شدند و ۲۴ نفر دیگر که جراحات کمتری داشتند، در همان محل به‌صورت سرپایی درمان شدند.

وی تأکید کرد: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که علت اصلی حادثه، تخطی راننده از سرعت مطمئنه و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه در شرایط جوی نامساعد بوده است چراکه بارش باران و لغزندگی سطح جاده، خطرات جاده‌ای را دوچندان می‌کند.
این مقام انتظامی از تمامی رانندگان خواست که در شرایط آب‌وهوایی ناپایدار، بااحتیاط بیشتری رانندگی کرده و با رعایت سرعت مطمئنه، ایمنی خود و دیگر مسافران را تضمین کنند.

کد خبر 899701
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۲
    7 2
    اگر این اتوبوس ها منتاج داخل هستند و اتاق آنها در داخل ساخته میشه ، بهتر هست در کیفیت ورق و جوشکاری و استحکام فلز به کار رفته آزمایش و نظارت جدیدی صورت بگیرد .
    • حمید کلباسی IR ۱۳:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۲
      1 6
      املای مونتاژ را منتاج ننویس ، عمو جان
  • حامد IR ۱۳:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۲
    8 0
    باید با آزمایشات دقیق هر چند ماه از رانندگان آزمایش سلامت جسمی و روانی و اعتیاد بعمل آورد چون در حال حاضر انسان سالم مشکل پیدا میشود ..مخصوصا رانندگان اتوبوس که مسئول جان دهها مسافر هستند