نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی در واکنش به قتل پزشک متخصص قلب در یاسوج گفت که مدافع ⁧مدافعان سلامت⁩ هستیم.

قتل پزشک متخصص

به گزارش همشهری آنلاین،‌ حجت‌الاسلام محمد موحد نماینده کهگیلویه و بهمئی با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«ضمن تسلیت به جامعه پزشکی و کادر درمان برای از دست دادن ⁧دکتر مسعود داوودی⁩، لازم هست دستگاه‌های امنیتی و قضائی جهت جلوگیری از رفتارهای خشونت بار با قاطعیت برخورد نمایند.

مردم کهگیلویه و بویراحمد انزجار خود را از چنین اقدامات هنجارشکنانه اعلام می کنند. مدافع ⁧مدافعان سلامت⁩ هستیم.»

به گزارش ایسنا، طبق توضیحات سید وحید موسویان دادستان عمومی و انقلاب یاسوج، دوشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳ یک پزشک متخصص قلب و عروق در منطقه رجاشهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد بوسیله اسلحه و چاقو به قتل رسیده و قاتل دستگیر شده است.

کد خبر 900121

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
    0 0
    باید مشکل کالبد شکافی شود