رئیس پدافند غیرعامل کشور گفت: انفجار پیجرها در لبنان ثابت کرد در حوزه‌های امنیتی و دفاعی به هیچ عنوان نمی‌توان به فناوری‌های خارجی اتکا کرد و این موضوع ضرورت استفاده از محصولات بومی در کشور را دوچندان می‌کند.

سردار  جلالی

به گزارش همشهری آنلاین،‌ سردار غلامرضا جلالی در افتتاحیه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع بومی پدافند غیرعامل تهران اظهار کرد: پدافند غیرعامل به عنوان پیشران شرکت‌های فناور و دانش‌پایه و مراکز دانشگاهی و پژوهشگاهی از این شرکت ها حمایت می‌کند و هم نقش پیشران علمی را دارد و هم کمک می‌کند به واسطه تولیدات محصولات فناورانه برای کشور امنیت تولید شود.

وی افزود: حوادثی چون انفجار پیجرها در لبنان و خرابکاری‌های صنعتی ضرورت استفاده از محصولات بومی در کشور را دوچندان می‌کند و نشان می‌دهد حداقل در حوزه‌های امنیت و دفاع به هیچ عنوان نمی‌توان به فناوری خارجی اتکا کرد زیرا بخش عمده‌ای از این فناوری‌ها قابلیت پنهان‌کاری و نهان‌کاری تهدید و قابلیت‌هایی که منجر به خرابکاری شود را دارند.

رئیس پدافند غیرعامل کشور با اشاره به سالگرد شهادت طهرانی‌مقدم عنوان کرد: اگر ما مسیر زندگی این شهید را نگاه کنیم در روزهای ابتدایی زمان جنگ وقتی که موشک‌های عراقی و موشک‌های ساخت شرق و غرب به تهران می‌خورد ما توانستیم فقط آموزش اپراتوری موشک و موشک‌های سوخت مایع را از چند کشور بگیریم که بسیار هم پرخطر بود.

سردار جلالی خاطرنشان کرد: ما از اپراتوری آن هم در حد ضعیف شروع کردیم تا به طراحی ۱۰۰ درصد الگوهای مدرن موشک رسیدیم که امروز در دنیا بعضا نمونه ندارد یا در بین چند کشور دنیا فقط نمونه دارد.

وی بیان کرد: این نشان می‌دهد مسیر شهید طهرانی مقدم و ادامه آن، درست و دقیق است و ما هم می توانیم با استفاده از همین مسیر محصولات خودمان را تولید کنیم.

رئیس پدافند غیر عامل کشور گفت: از سال گذشته که قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل در مجلس تصویب شد اجرای مصوبات پدافند غیرعامل جرم‌انگاری شده و الزام قانونی ایجاد شده و ما از سال گذشته پیگیری و دنبال کردیم تا مصوبات پدافند غیرعامل اجرا شود، از سال گذشته تاکنون مورد خاصی برای اعمال قانون پیدا نکردیم و با تذکر و پیگیری مساله حل شده است.

سردار جلالی تصریح کرد: برای خیلی از دستگاه‌ها الزام است تا از محصولات داخلی استفاده بکنند ولی اگر محصول داخلی کفایت نکند و کامل نباشد تحت شرایط خاصی می‌توانند از محصولات خارجی استفاده کنند.

وی گفت: از این رو حتماً باید از محصول داخلی استفاده بشود و مطمئنا محصولات داخلی بر خارجی‌ها برتری دارد.

وی ادامه داد: پاسخگویی شرکت‌های داخلی، قابلیت اصلاح آنها و اعتمادی که نسبت به شرکت داخلی در برابر پیچیدگی‌های تهدید وجود دارد جزو مزیت‌هایی است که شرکت‌های دانش‌بنیان و داخلی از آن برخوردار هستند برخلاف شرکت‌های خارجی که اینگونه نیستند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور عنوان کرد: ما قابلیت پیگیری، اصلاح، به روز رسانی، تعمیر، پاسخگویی و قابلیت‌های زیادی برای محصولات داخلی داریم که بسیار مهم است.

سردار جلالی افزود: امروز در حوزه امنیت، قابلیت اعتماد یک ضریب بسیار بالایی است که صرفاً در محصول داخلی می‌شود از آن استفاده کرد.

وی تصریح کرد: قانون هم تکلیف کرده که محصولات تولید شده داخل استفاده شود ما هم تلاش می‌کنیم که از همه ظرفیت‌های قانونی که قانون در اختیار سازمان پدافند غیرعامل قرار داده استفاده بکنیم هم در حمایت و هم در پیگیری و هم در حمایت از استفاده آنها.

وی گفت: زندگی شهید طهرانی‌مقدم می‌تواند الگوی بسیار خوبی برای همه شرکت فناور و محصولات بومی باشد.

رئیس پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: امروز ما امنیت تولید شده ناشی از قدرت موشکی کشور و قدرت بازدارنده کشور را ناشی از زحمات و تلاش‌های این عزیز بزرگوار می‌دانیم که ان شاءالله راه ایشان ادامه داشته باشد.

سردار جلالی خاطرنشان کرد: زندگی شهید طهرانی‌مقدم و سختی‌هایی که در تولید، طراحی و ساخت محصولات مورد نیاز کشور داشت و همچنین آزمون، شکست‌ها و پیروزی‌ها برای همه بخش‌های ما درس‌آموز است.

وی بیان کرد: رویکرد ما حمایت، بهره‌برداری و تولید محصولات بومی در حوزه امنیت و دفاع است.

رئیس پدافند غیر عامل کشور عنوان کرد: محصولات بومی می‌تواند قابلیت‌های امنیتی، قابلیت‌های دفاعی، ضریب اعتماد بالا، قابلیت بروزرسانی و اصلاح را در برابر فناوری خارجی داشته باشد.

کد خبر 900161
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • مهرداد صراطی اسکویی IR ۰۴:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
    0 1
    ما بزرگتر از چیزی هستیم که این شغال‌ها میپندارند
  • IR ۰۷:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
    1 0
    چه ربطی داشت؟!