بسیاری از افراد گردو را با پوست تهیه می کنند، اگر گردو از نوع گردو سوزنی یا گردو سنگی باشد، شکستن پوست آن سخت‌تر و احتمال خرد شدن مغز گردو طی فرآیند شکستن بیشتر است. اگر می‌خواهید مغز گردو را به صورت سالم از پوستش جدا کنید می‌توانید از ترفندهای این مطلب استفاده کنید.

walnut - گردو - آجیل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، گردو یکی از خوشمزه‌ترین مغزیجات است که از آن برای درست کردن انواع غذاها، شیرینی‌ها و دسرهای لذیذ استفاده می شود. بسیاری از افراد گردو را با پوست تهیه می کنند، اگر گردو از نوع گردو سوزنی یا گردو سنگی باشد، شکستن پوست آن سخت‌تر و احتمال خرد شدن مغز گردو طی فرآیند شکستن بیشتر است. در این بخش ترفندی به شما می آموزیم که با آن می‌توانید گردو سنگی را به گردو کاغذی تبدیل کنید و مغز آن را راحت از پوست جدا کرده و میل کنید.

اگر میخواهید مغز گردو را به صورت سالم از پوستش جدا کنید میتوانید از ترفندهای این مطلب استفاده کنید.

نحوه جدا کردن مغز گردو بدون گردو شکن

اگر می خواهید گردوهای با پوست خیلی سخت را به راحتی در خانه بشکنید و مغز آن را بدون نیاز به گردو شکن جدا کنید، مراحل زیر را به کار ببرید:

یک قابلمه آب را جوش بیاورید.
گردو ها را درون قابلمه بریزید.
اجازه دهید که گردوها به مدت ده دقیقه بجوشد.
گردوها را درون آبکش یا صافی بریزید.
کمی که آب اضافی آن خارج شد خیلی راحت با یک دست شما می توانید پوست را بشکنید و به راحتی از پوست جدا نموده و مغز را خارج کنید.

روش کندن پوست سفت گردو با آب جوش ؛ پوست سفت گردو سه سوته کنده می‌شود

نکات مهم در کندن پوست گردو با آب جوش

جوشاندن گردو ممکن است کمی طعم و رنگ آن را تغییر دهد ولی در عوض مغز آن راحت‌تر جدا می‌شود.
شما می توانید گردو ها را با پوست به مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار دهید و بعد به راحتی مغز را از پوست جدا نمایید.
بهتر است به اندازه مصرفتان گردوها را بجوشانید و مغز آن را زودتر مصرف کنید.
بعد از شکستن گردو، حتما مغز گردوها را در شرایط مناسبی نگهداری کنید.

کد خبر 903179

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 8
  • ناصر IR ۱۳:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
    32 3
    اخه کی مغز گردو رو می پزد ؟ با قرار دادن گردو در ابجوش و جوشاندن، مغز داخل پوسته نیز جوشانده میشود و کیفیت و ... از بین میرود.
  • IR ۱۸:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
    7 0
    راه کار تون خیلی افضاحه هههههه گردو کیلوی حدود ۴۰۰ تمن را کی میندازه تو آب جوش که آب واردش بشه و خاصیت و طعمشو از دست بده⁉️
  • آقای مهدوی IR ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
    6 1
    برای جدا کردن بوست گردو از مغز کافی با کارد نوک تیز از یه سره گردو که کمی بازه با یه فشاره کم گردو رو به 2 نیم کرد
  • احمد IR ۲۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
    3 0
    خوب ، گردو را بچوشانی، تمام چربی و قوت آن خارج می شود و فقط مغز بدون ویتامین و انرژی از آن باقی می ماند، دیگر استفاده کردن آن ، چه فایده ای برای بدن انسان دارد.
  • مجید IR ۲۳:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
    3 1
    گردو هم مث مرغ برامون آرزو شده
  • IR ۰۹:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۷
    2 0
    اصلا گردو چی هست؟
  • علی IR ۱۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۷
    1 0
    با این روش تمامی خواص گردو میره داخل آب جوش و یک گردوی بی مزه یا تلخ و بی خاصیت تحویلتون میشه
  • آرزو IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۷
    0 0
    بعید میبینم این راهکار جواب بده.بعدشم دوستانی که گفتند آب میره تو گردو اصلا ممکن نیست بره.منفذی نداره