به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه جوان در یادداشتی با عنوان « حواشی انتصابات دولت به آقازادهبازی رسید» نوشت: ولت پزشکیان تاکنون با انتقادات متعددی برای انتصابات خود روبهرو بوده است و مسئله انتصاب خلاف قانون محمدجواد ظریف حتی کار را به لایحه بازی دولت و صحن علنی مجلس کشاند. اگر موضوع انتصاب ظریف، تابعیت امریکایی آقازاده او بود، این بار حضور خود یک آقازاده در دولت باعث شده که موجی از اعتراض و البته تعجب از اقدام دولت راه بیفتد. دلیل تعجب هم این است که
پزشکیان همواره بر انتصاب بر مبنای شایستهسالاری و بدون توجه به سفارش و نسبتهای فامیلی و جناحی تأکید داشته، ولی اکنون پسر خود او حکم حضور در دولت گرفته است.
اواخر هفته گذشته خبر آمد که یوسف پزشکیان (فرزند رئیسجمهور) در حکمی از سوی رئیس دفتر رئیسجمهور، به عنوان مشاور و دستیار رسانهای رئیس دفتر رئیسجمهور منصوب شده است. پیش از این هم خبر آمده بود که حسن مجیدی (داماد رئیسجمهور) در حکمی از سوی حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیسجمهور به عنوان دستیار ویژه دفتر رئیسجمهور منصوب شده بود. این یعنی که دو نفر از چهرههای اصلی دفتر رئیسجمهور پسر و داماد او هستند.
اغلب رسانههای حامی پزشکیان ترجیح دادند در این زمینه سکوت کنند و با سانسور و بایکوت از کنار آن بگذرند. در حالی که اگر هر کدام از رقبای پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شده بودند و اکنون خانوادهشان در دفتر رئیسجمهور حکم میگرفتند، اکنون رسانههای اصلاحطلب، هماهنگ و سازماندهیشده علیه دولت بلوایی به پا کرده بودند.
اما وضعیت بدتر را کسانی دارند که تلاش کردند از این مدل احکام در دولت، دفاع هم بکنند. از جمله علی اصغر شفیعیان، مدیر سایت انصافنیوز که همیشه به عنوان رسانه نزدیک به پزشکیان توصیف میشد، در توییتی ضمن دفاع از این مدل احکام خانوادگی، برای شاهد مثال، دونالد ترامپ رئیسجمهور امریکا را مثال میزند که خانوادهاش همیشه همراه او هستند.
شفیعیان در توییتی نوشته: «انتقاد از انتخابهای رئیسجمهور مثل یک بازی است! اگر از افراد مورد اعتماد استفاده کند، میگویند چرا جایگاه مشخصی ندارد؟ و اگر جایگاه بگیرند، باز هم انتقاد میشود! خانواده ترامپ همیشه کنارش است و رسانهها جنجال نمیکنند، چون پستهایی هست که نیاز به حضور نزدیکان است، حتی در امریکا.»
سطح نازل این توییت عیان است. یوسف پزشکیان نه سابقه کار رسانهای دارد و نه تاکنون کار تبلیغاتی انجام داده است. اگر قابل اعتماد رئیسجمهور است، صرفاً به دلیل نسبت خانوادگی است و وقتی صرف نسبت خانوادگی دلیل انتصاب میشود، باید ترسید و هشدار داد که دولت در ورطه آقازادهبازی نیفتد.
روز پنجشنبه رئیسجمهور در جلسه با اعضای فرهنگستان علوم پزشکی ضمن تأکید بر اینکه برای حل مشکلات کشور کسانی که علم و تخصص دارند باید راه حل ارائه دهند، گفت «خیلی از افرادی که پست گرفتهاند در واقع کارشناس نیستند و با توصیه یک نفر دیگر شدهاند کارشناس و مدیرکل! به همین خاطر وقتی مطلب را برای حل مشکل به آنها ارجاع میدهیم به جایی نمیرسد یا طرحهایی بیرون میآید که شرایط را بدتر میکند. نمیشود ۴۵ سال از انقلاب گذشته باشد و وضعیت مشکلات کشور روز به روز بدتر شده باشد، اگر راه درست را انتخاب کرده بودیم و راه را درست رفته بودیم الان در این نقطه نبودیم.»
دولت باید مراقبت کند که در فضای حاشیهسازی برای خود قرار نگیرد. بعد از کلی حاشیه درباره انتصاب خلاف قانون ظریف که هنوز هم تمام نشده، اکنون حاشیه انتصاب اعضای خانواده رئیسجمهور میتواند چهره دولت را در افکار عمومی تضعیف کند.
نظر شما