اگر صفحات روزنامه‌ همشهری ۳۰سال پیش را که در روز دوشنبه، ۱۲دی سال۱۳۷۳ منتشر شده ورق بزنید، در صفحه علمی آن روزها گزارشی منتشر شده که حکایت از روشی جدید برای تولید پودر تخم‌مرغ پاستوریزه دارد.

تخم‌مرغ

همشهری آنلاین: به شکلی که اگر آن تلاش‌های علمی به نتیجه می‌رسید، امروز ما می‌توانستیم هر وقت هوس کردیم، پودر پاستوریزه تخم‌مرغ را با آب مخلوط و آن را به‌ جای تخم‌مرغ واقعی نوش‌جان کنیم.

بیش‌تر بخوانید:

نامه‌نگاری؛ عادتی که حالا به تاریخ پیوسته

به‌نظر می‌رسد دانشمندان در ۳۰سال پیش، کمبود تولید تخم‌مرغ و روش سخت نگهداری آن را تهدیدی برای انسان می‌دانستند و دوست داشتند با روشی جدید به نام روش افشانی، پودر تخم‌مرغ را تولید کنند و در اختیار مصرف‌کنندگان عاشق تخم‌مرغ بگذارند. در این روش، احتمالا اگر هوس تخم‌مرغ گرم می‌کردی، باید آن را با آب گرم و اگر هوس تخم‌مرغ سرد می‌کردی، باید پودرش را با آب سرد مخلوط می‌کردی. اما به‌نظر می‌رسد در این روش که انگار هنوز هم به نتیجه نرسیده، دانشمندان فقط هوای عاشقان تخم‌مرغ‌های عسلی را داشته‌اند و فکری به حال دوستداران تخم‌مرغ‌های سفت نکرده‌اند.

کد خبر 913911

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فرهنگ عمومی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    مرغ و تخم مرغ نامعادله است