به گزارش همشهری آنلاین، در این مراسم که صبح امروز (چهارشنبه) در مرکز مطالعات وزارت خارجه برگزار شد، «کاظم غریب آبادی» معاون حقوقی و بینالملل وزیر خارجه در سخنانی با گرامیداشت یاد شهید سلیمانی و دیگر شهدای ترور، گفت: مقابله با تروریسم سالهاست که مورد توجه عرصه جهانی قرار گرفته و اکنون لازم است که به آن توجه بیشتری شود.
وی با بیان این که «ایران از قربانیان تروریسم است» گفت: ایران از نخستین کشورهایی است که در مبارزه با تروریسم در سطح منطقهای و بینالمللی پیشگام بوده است.
معاون وزیر خارجه اظهار کرد: متاسفانه برخی از کشورها موضوع تروریسم را به یکی از ابزارهای سیاست خارجی خود تبدیل کردهاند و این موضوع خسارتهای فراوان منطقهای و فرامنطقهای به همراه داشته است.
غریبآبادی در بخشی دیگر از صحبتهای خود با گرامیداشت یاد شهدای مقابله با تروریسم ادامه داد: شهید سلیمانی و همرزمان ایشان اسطورههای روشنبخشی هستند که مجاهدت آنها در مقابله با تروریسم هرگز خاموش نمیشود.
وی گفت: ما از تمام ظرفیتها برای بی کیفر نماندن تروریستها و مجازات آنها استفاده میکنیم.
تطهیر تروریستها تبدیل به یک سنت و عادت برای دولتهای غربی شده است
معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به «اعمال استانداردهای دوگانه از سوی برخی از کشورهای غربی در مقابله با تروریسم و تروریستها» گفت: این رفتار را در نوع برخورد کشورهای غربی با اقدامات تروریستی در ایران نیز مشاهده میکنیم برای مثال گروهک منافقین به عنوان مسئول ترور هزاران شهروند ایرانی، هم اکنون در برخی از کشورهای اروپایی و آمریکا دارای دفاتر رسمی هستند و این کشورها به جای محاکمه و یا استرداد تروریستها، کادر اصلی و مقامات ارشد آن را تحت حمایت کامل سیاسی، مالی و امنیتی خود قرار دادهاند و تطهیر تروریستها و استفاده ابزاری از آنها تبدیل به یک سنت و عادت برای این دولتها شده است تا حدی که جانیان دیروز را در جایگاه مدعی حقوق بشر نشانده و از آنها به عنوان منبع گزارشهای گزارشگران حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده میکنند.
اجازه نخواهیم داد تا تروریستها آزادانه در بهشت امن کشورهای میزبان خود تردد نمایند
غریبآبادی تاکید کرد: فارغ از این سیاست زدگی، جمهوری اسلامی ایران حمایت از حقوق شهروندان خود در برابر تروریسم را تکلیف ذاتی خود میداند و و اجازه نخواهد داد تا تروریستها آزادانه در بهشت امن کشورهای میزبان خود تردد نموده و عملیاتهای تروریستی خود را علیه شهروندان هدایت کرده یا مرتکب شوند، ما از تمامی ظرفیتها برای مقابله با بیکیفرمانی تروریستها استفاده خواهیم کرد و در این زمینه دست همکاری به سمت کشورهای مختلف دراز میکنیم .
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: تروریسم نه تنها تهدیدی برای کشورهای خاص بلکه تهدیدی برای کل جامعه جهانی است و جمهوری اسلامی ایران با همکاری مستمر با کشورها در سطح منطقهای و بینالمللی همواره به دنبال گسترش همکاریهای مشترک در مبارزه با تروریسم بوده است؛ چرا که تروریسم پدیدهای است که مبارزه با آن نیازمند واکنش جمعی و همبستگی جهانی است.
در این مراسم تعدادی از سفرای خارجی مقیم تهران، «ایرج مسجدی» معاون هماهنگکننده نیروی قدس سپاه، «اوحدی» معاون رییسجمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، «هاشمینژاد» دبیر کل بنیاد هابیلیان ، «کاظمی قمی» سرپرست پیشین سفارت ایران در افغانستان و ... حضور دارند.
نظر شما