به گزارش همشهری آنلاین، محمدامین توکلیزاده؛ معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران، دراینباره اظهار کرد: هنگام اجرای طرحهای ساماندهی، تعدادی از مددجویان دارای زخم باز از پذیرش بازمیماندند، چراکه مراکز تخصصی برای نگهداری آنان وجود نداشت. همچنین، برای افراد زیر ۱۶ سال و بالای ۶۵ سال نیز نیاز به مراکز ویژه احساس میشد. بر همین اساس، اقدام به ایجاد مراکز تخصصی کردیم.
او افزود: با همکاری سازمان بهزیستی و سایر نهادها و برگزاری جلسات تخصصی بین مددکاران و کارشناسان، توانستیم مراکز تخصصی و جامع ایجاد کنیم. امروز دیگر هیچ فردی در تهران از پذیرش منع نمیشود و یکی از افتخارات شهر تهران این است که تمامی ابعاد آسیبهای اجتماعی در این مراکز پوشش داده میشود.
در حال حاضر، ۱۱ مرکز یاورشهر در تهران فعال است و دوازدهمین مرکز نیز که در مرز بین تهران و اسلامشهر واقع شده و پذیرای پسران زیر ۲۵ سال خواهد بود، قرار است تا دهه فجر به بهرهبرداری برسد.
افراد پذیرفتهشده در این مراکز ۹ مرحله را برای بازگشت به خانواده و جامعه طی میکنند. این مراحل شامل سمزدایی، بازیابی هویت، ارتقای سلامت جسمانی، تقویت معنویت، مهارتآموزی، آموزش حرفهای تخصصی، اشتغال درآمدزا، حمایت از خانواده، و صیانت پس از خروج است.
نظر شما