همشهری آنلاین: قدرتالله محمدی در چهارمین جلسه هم اندیشی چشمانداز ایمنی و آتشنشانی شهر تهران با اشاره به جا نیفتادن مولفههای ایمنی در کشور گفت: روزانه ۱.۵ میلیون نفر در بازار تهران که قطب اقتصادی پایتخت است، تردد میکنند در حالیکه چالشها در حوزه ایمنی بازار زیاد است.
او با تاکید بر فرهنگسازی در حوزه ارتقا ایمنی گفت: این فرهنگ که برای جان و مال خود و دیگران ارزش قائل باشیم باید جا بیفتد
محمدی بر لزوم بودجهریزی در حوزه ایمنی اشاره کرد و گفت: پلاسکو به عنوان مرتفعترین ساختمان کشور ۴۷ سال فعالیت کرد اما یک روز صبح دچار آتشسوزی شد و اگر این اتفاق نمی افتاد هنوز داشت فعالیت می کرد و هیچکس برای ایمنی آن هزینه نمیکرد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران درباره حادثه حریق شادآباد هم گفت: بارها به مالکان بازار هشدار دادیم ولی بیتوجهی شد و امروز بازاریها در شب عید میلیون ها خسارت دیدهاند.
بیشترین ایستگاه آتشنشانی در شهر تهران در میان پایتخت ها
محمدی با اشاره به مشکل ترافیک در تهران گفت: با اینکه تهران در میان پایتختهای دنیا بیشترین تعداد ایستگاه آتشنشانی را دارد، باز هم مشکلات زیادی در زمینه رسیدن به سوانح هست که با اعمال قطعی برق در تهران تعداد سوانح و به طور خاص حوادث آسانسور افزایش می یابد، در حدی که گاهی نیروها فرصت بازگشت به ایستگاه را نداشتند.
او تاکیدکرد: ساختار منسجم برای مدیریت بحران در کشور نداریم. در حالی که در کشورهای دیگر دنیا این ساختار وجود دارد و این ناشی از ناترازی در حوزه ایمنی است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی گفت: ۵۵ هزار ماموریت برای حوادث شهر تهران در سال ۱۴۰۲ انجام شد که این باید در ۳۲ استان کشور ضرب شود و این نشان دهنده بحران است.
وی در ادامه از ساخت خودروی حریق ویژه معابر تنگ بازار خبر داد گفت: ایمنی بازار تهران جزو تعهدات است و برای افزایش آن کارهای مختلفی انجام شده است . به عنوان مثال خودروهای کمعرض مناسب بازار ساخته شد گرچه بازار همچنان چالش های خود را دارد.
نظر شما