وزیر خارجه ترکیه هاکان فیدان در یک نشست در استانبول اعلام کرد که این کشور قصد «تصرف هیچ بخشی از سوریه» را ندارد.

فیدان و جولانی

به گزارش همشهری آنلاین، در حالی که به دنبال تسلط شورشیان بر دمشق، برخی متحدان غربی ترکیه می‌گویند که آنکارا «کنترل سوریه» را در دست گرفته، فیدان در این باره حرف زده است.

وزیر خارجه ترکیه که قبل از آن رئیس سابق سازمان اطلاعات ملی (میت) این کشور بود، در نشست روز جمعه به نمایندگان رسانه‌ها گفت: «ترکیه قصد ندارد هیچ بخشی از سوریه را تصرف کند.»

فیدان در شرایطی این حرف را زد که او دوم دی، دو هفته پس از سقوط بشار اسد و تسلط شورشیان به دمشق رفت و با ابومحمد الجولانی سرکرده سابق «جبهه النصره» دیدار کرد.

اخیرا دونالد ترامپ گفت که «ترکیه به مدت دو هزار سال به شکل‌های مختلف به دنبال سوریه بوده است و افرادی که در آنجا (سوریه) هستند از ترکیه آمده‌اند.»

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا افزود: «به آنچه که در سوریه روی داده نگاه کنید، او (اردوغان) مرد بسیار باهوشی است و افراد خود را به شکل‌ها و نام‌های مختلف به آنجا فرستاد و کنترل سوریه را در دست گرفت.»
وزیر خارجه ترکیه امروز در استانبول گفت که «خلاص شدن از شر تروریسم در سوریه جزو اولویت های کلیدی ترکیه در سال 2025 خواهد بود.»

کد خبر 916387
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • IR ۲۳:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۱
    0 6
    اردوغان جنایتکار با دریافت رشوه و پول دلالی از برخی کشورهای اروپایی و هم برخی کشورهای عربی از سال 2011 تاکنون بیش از 999 هزار تروریست را وارد سوریه و عراق کرده است و همچنان نیز ادامه می دهد.
  • IR ۲۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
    0 2
    شمال سوریه هنوز هم در اشغالی ارتش ترکیه است. شمال عراق هنوز هم در اشغالی ارتش ترکیه است.