مدیرکل بهزیستی کردستان از ارجاع پرونده ضرب و شتم دختربچه سنندجی توسط نامادری به دادگستری خبر داد.

کودک آزاری

به گزارش همشهری آنلاین، حسین رسولی مدیرکل بهزیستی کردستان اظهار کرد: در راستای تماس بیمارستان بعثت با اورژانس اجتماعی مبنی بر مشاهده مورد مشکوک به کودک‌آزاری، همکاران اورژانس اجتماعی وارد عمل شدند.

وی افزود: پدر کودک هرگونه اذیت و آزار را منکر شد و نامادری نیز علت کبودی را ایجاد حادثه در محیط مدرسه اعلام کرد.

رسولی اظهار کرد: چند روز پس از ترخیص دختر از بیمارستان، مجددا پدر این کودک برای بار دوم وی را به دلیل کتک‌کاری و آزار و اذیت توسط نامادری به بیمارستان برد و به اذیت و آزار نامادری اعتراف کرد.

مدیرکل بهزیستی کردستان ادامه داد: به منظور بررسی بیشتر پرونده، این کودک‌آزاری به شعبه ۷ دادگستری ارجاع داده شده است و در انتظار صدور حکم قرار دارد.

وی گفت: پدر این کودک همسرش را که دوقلو باردار است از خانه بیرون کرده و دختربچه را نزد خود نگهداشته است. به دلیل انکارهای اولیه پدر در اذیت و آزار کودک، امکان عدم تأیید صلاحیت والدین وجود دارد و احتمالا سرپرستی کودک به مراکز بهزیستی سپرده شود.

ضرب و شتم هولناک دختربچه ۹ ساله توسط نامادری+ عکس | ارجاع پرونده کودک‌آزاری به دادگستری

ضرب و شتم هولناک دختربچه ۹ ساله توسط نامادری+ عکس | ارجاع پرونده کودک‌آزاری به دادگستری

ضرب و شتم هولناک دختربچه ۹ ساله توسط نامادری+ عکس | ارجاع پرونده کودک‌آزاری به دادگستری

کد خبر 923615
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    2 0
    دستش بشکن چه خبر ه در کردستان هر روز یه جنایت