دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین، حل موضوع هسته ای ایران را تنها از راه مسالمت آمیز امکان پذیر دانست.

 دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از خبرگزاری تاس ؛ سخنگوی کاخ کرملین در نشستی اظهار داشت : مسکو معتقد است که مساله هسته ای ایران تنها باید از طریق مسالمت آمیز و دیپلماتیک حل و فصل شود.

پسکوف اظهار داشت : در حال حاضر همه شرایط برای حل مساله هسته ای ایران از طریق دیپلماسی فراهم است و این موضوع نیازمند اراده سیاسی میان طرف های مذاکره کننده است.

خبرگزاری نووستی روسیه نیز در خبری به نقل از سخنگوی کرملین گزارش داد که جمهوری اسلامی ایران همانند هر کشور دیگری ؛ حق برخورداری از انرژی صلح آمیز هسته ای دارد و ایران بارها اعلام کرده است که قصد ساخت و دستیابی به سلاح  هسته ای ندارد.

پسکوف این اظهارات را در پاسخ به این پرسش که  اگر آمریکا و اسراییل تصمیم بگیرند که به زیرساخت های هسته ای ایران حمله کنند ؛ موضع مسکو چیست ؛ بیان کرد.

وی گفت : اقدامات جمهوری اسلامی ایران برای توسعه و دسترسی به انرژی صلح آمیز هسته ای مطابق قوانین بین المللی است.

به گزارش ایرنا ؛ سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز روز گذشته گفته بود که سرنوشت برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) و چشم‌انداز تلاش‌های چندجانبه درباره برنامه هسته‌ای ایران بدون مشارکت روسیه و چین قابل تعیین نیست و قطعاً نمی‌توان آنها را از بیرون دیکته کرد.

 ماریا زاخارووا شامگاه پنجشنبه گفت که مسکو آماده تعامل سازنده با همه طرف ها در موضوع توافق هسته ای ایران است.

 
 
 

کد خبر 933407
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • علی IR ۱۸:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
    5 1
    آرامکو دیناموو تنگه هرمز و باب المندب قرار است جهنم شود اما نه برای ایران
  • IR ۱۸:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
    6 1
    فقط ازراه بستن تنگه ی هرمز مزاحمت تحریم‌ها برداشته میشه
    • عزیز IR ۱۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
      2 1
      دمت گرم . فقط بستن تنگه هرمز .امیدوارم که مسئولین ارشد نظام یکبار امتحان کنند و تنگه هرمز را ببندند آنوقت ببینید غربی ها چه زود به ... خوردن می افتند
  • مجتبی IR ۱۸:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
    3 0
    ما هیچ نیازی به نظر دیگران و هیچ کشور دیگه‌ای نداریم و فقط پیرو فرمایشات رهبر خودمون اقدام خواهیم کرد
  • مجمد IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
    1 2
    فقط نترسید بزنید جانمان خونمان فدای وطنمان ما شیعه علی وانتقام گیر خون امام حسینیم ما مختار وکیان وابراهیم هستیم و الگو تاریخ وپیرو محمد وقرآنش هستیم
    • IR ۱۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۲
      0 0
      مجمد یعنی چه؟ به عمل کار برآید به سخنرانی نیست، مسئولان بیخود مسئول نشدند شما گوش به فرمان امام باش گستاخی نکن.
  • محمد IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
    1 0
    تنگه هرمز را ببندید تا تمام غرب را کنترل کنید تنها راه نجات ایران بر علیه کشورهای غربی تنگه هرمز است به راحتی میبینید که تمام کشورهای غربی به التماس و گریه می افتند متاسفانه ایران جایگاه خودش نمیشناسه وگرنه این ایران هستش که میتونه تمام غرب تحریم کنه و مسئولین باید شجاعت بخرج بدن یاعلی مدد
  • رضا IR ۰۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۲
    2 0
    چاره آمریکا واسراییل فقط سلاح هسته ای است بخدانترسیدازاین بی شرفها بمب اتم درست کنیدتا جرات نکنداسم ایران رابیارند