به گزارش مهر، آمبروجیو ماننتی در یک نشست خبری که سایر نمایندگان سازمان ملل متحد نیز حضور داشتند ر در ارتباط با شمار مبتلایان به بیماری آنفلوانزا نوع A در دنیا و ایران گفت: تعداد مبتلایان به این بیماری در دنیا 330 تا 100 هزار نفر در سطح جهان است اما کمترین میزان شیوع در آفریقا و خاورمیانه بوده است.
وی تعداد مبتلایان به این بیماری در ایران را هزار و 194 نفر عنوان کرد و افزود: فوت 16 مورد از مبتلایان به این بیماری در ایران تایید شده است.
نماینده سازمان جهانی بهداشت، اقدامات ایران در زمینه مقابله و پیشگیری از بیماری آنفلوانزا نوع A را مناسب ذکر کرد و افزود: نگرانی ما از شیوع این بیماری در گروههای خطرپذیر همچون کودکان کمتر از دو سال و بیماران مبتلا به بیماریهای مزمن است که از طریق دارویی که در ایران توزیع شده است تحت پوشش قرار دادهایم.
آمبروجیو ماننتی از ورود واکسن آنفلوآنزا A طی یک ماه آینده به کشور خبر داد و گفت: دو میلیون دز واکسن مخصوص گروههای خطر و کارکنان خانههای بهداشت و مراکز بهداشتی سفارش شده که طی یک ماه آینده به کشور وارد میشود.
وی شیوه بیماری آنفلوانزا A را در مدارس و ایران محدود ذکر کرد و گفت: اطلاعاتی که وزارت بهداشت در اختیار ما قرار داده نشان میدهد شیوع این بیماری در جامعه و مدارس محدود است.
ابتلای 30 درصد جمعیت برخی کشورها به آنفلوآنزا A طی یک ماه آینده
نماینده سازمان جهانی بهداشت خاطرنشان کرد: پیش بینی میشود 30 درصد جمعیت برخی کشورها طی یک ماه آینده دچار این بیماری شوند.
وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره لایحه هدفمند کردن یارانه ها که هم اکنون در مجلس در حال بررسی است گفت: در حوزه بهداشت باید گفت از نحوه ارائه خدمات به اقشار فقیر جامعه نگران هستیم و ایجاب میکند میزان تاثیری که این لایحه میتواند داشه باشد را از طریق وزارتخانههای مرتبط ارزیابی کنیم.
60 درصد هزینه های بهداشتی در ایران از جیب مردم پرداخت میشود
آمبروجیو ماننتی با اشاره به اینکه بین 50 تا 60 درصد هزینههای بهداشتی افراد در ایران از جیب مردم پرداخت میشود افزود: در ارتباط با هزینههای بهداشتی نگران بخش فقیر جامعه هستیم که از دسترسی به خدمات درمانی محروم هستند.
نماینده مقیم موقت برنامه عمران سازمان ملل متحد نیز در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا ایران توانایی دستیابی به اهداف توسعه هزاره سوم را دارد، گفت: بررسی ها نشان داده است ایران در زمینه دستیابی به اهداف توسعه هزاره سوم به خصوص در امر مرگ و میر کودکان ، فقر و محیط زیست پیشرفتهای خوبی داشته است.