احمد ارشادی افزود: در حال حاضر واردات گردو به کشور در مرحله حادی نیست اما اگر این روند ادامه یابد باعث کاهش رغبت باغداران به توسعه باغداری و تضعیف صنعت و ارتزاقی شدن کشاورزی میشود.
وی خاطرنشان کرد: قیمت پایین گردوی چینی باعث شده مردم به خرید آن علاقه داشته باشند اما از نظر ارزش غذایی گردوی چینی تفاوتی با گردوی ایرانی ندارد.این مدرس میوهکاری دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی اظهار کرد: از نظر ارزش غذایی تفاوت محسوس و قابل توجهی بین محصول گردوی ایران و محصول وارداتی چین نیست اما تفاوت قیمت استقبال از محصول چینی را افزایش داده است.
ارشادی بیان کرد: ایران از نظر تولید گردو از جمله سه کشور اول جهان است و گردوی ایرانی بیشترین تنوع ژنتیک را دارد اما با این حال بازهم واردات گردو به کشور رونق دارد.وی علت صادرات کم گردو به سایر کشورها را تا حدودی به کیفیت کم گردو مربوط دانست و اضافه کرد: در ایران بیشتر درختها از طریق کاشت بذر تکثیر میشوند و این در حالی است که سایر کشورها از طریق پیوند، درختان خود را تکثیر میکنند که باعث یکنواختی و مرغوبیت محصول میشود.