به گزارش همشهری، سید محمد موسوی شهردار منطقه 21، شناخت رابطه متقابل صنعت و سکونت، بررسی نقش مدیریت شهری و نهادهای غیردولتی در این باره و ارائه راهکارهای عملی کاهش مسائل و آسیبهای وارده از ناحیه صنعت و سکونت را ازجمله اهداف این همایش دانست.
وی محورهای مقالات علمی ارسالی به دبیرخانه این همایش را شامل پیشینه و ویژگیها، رابطه متقابل و آسیب شناسی صنعت و سکونت اعلام کرد و ادامه داد: دورنمای مشکلات آینده صنعت و سکونت و روش ساماندهی آنها و همچنین ارائه الگویی مشترک جهت همزیستی مسکن و صنعت در جوامع از دیگر محورهای مقالات ارسالی به این همایش است.
موسوی در مصاحبه با همشهری خاطر نشان کرد:80درصد بافت منطقه 21 فرامنطقهای و صنعتی وتنها 20درصد آن مسکونی است که از این حیث به لحاظ قرار گرفتن در طرح جامع شهری شاید بینظیر باشد.
وی با تاکید بر ضرورت تعامل سازنده میان صنایع و شهرداری، وجود صنایع مختلف با این گستردگی در منطقه 21 را دارای محاسن و معایبی دانست و افزود: براساس توافق صورت گرفته مابین صاحبان صنایع و شهرداری، در حال حاضر حتی یک نفر هم در منطقه بیکار نیست و مسئولان صنایع برای زنان سرپرست خانوار هم کارهایی فراهم کردهاند که در منزل قابل انجام است.