روابط عمومی مجلس شورای اسلامی در این باره توضیحاتی به روزنامه ارسال کرده است که عینا میخوانید. ناگفته نماند که اصل خبر از پرینتنیوز در همشهری نقل شده بود.
1- ساختمان چاپخانه مجلس واقع در ضلع جنوبی بهارستان و در محدوده خیابان شهید مصطفی خمینی (سیروس سابق) مکان فرسوده و کلنگی بود که در طرح احداث ساختمان جدید مجلس شورای اسلامی در سال 1375 تخریب و بنای فعلی مجلس در همان محل احداث شد.
2- مکان فعلی چاپخانه مجلس شورای اسلامی در ضلع جنوبی مجموعه بهارستان به محل یک ساختمان کلنگی در باغی که متعلق به کمیته امداد حضرت امام(ره) میباشد، منتقل گردید و اساسا این ساختمان هیچ نوع تناسبی برای کاربری چاپخانه مجلس نداشته است و به صورت موقت مورد استفاده قرار گرفت.
3- در آن زمان بخش عمدهای از دستگاههای چاپ که قدیمی و دارای ارزش تاریخی بودند به موزه صنعت چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت بازدید عموم اهدا گردید و سایر دستگاههای قدیمی نیز که مستهلک گردیده بودند براساس مصوبه کارپردازی در سالهای 81 و 82 از طریق مزایده به فروش رسیدند که از محل این منبع دستگاههای پیشرفته جایگزین گردید.
4- آنگونه که مشاهده میشود مکان فعلی چاپخانه مجلس که در طرح توسعه مجلس شورای اسلامی قرار دارد، دارای هیچگونه سابقه و قدمت تاریخی نمیباشد.
5- همچنین با توجه به اینکه امور چاپی و انتشاراتی مجلس از حجم بالایی برخوردار نمیباشد و در مقایسه با سایر چاپخانهها از نظر نگهداری و دستمزد کارکنان شاغل، هزینه زیادی را به خود اختصاص میدهد و نیز در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی تصمیم گرفته شد تا کلیه امور چاپی به صورت برونسپاری به سایر چاپخانههای دولتی از جمله چاپخانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار گردد که براساس برآورد انجامگرفته تا حدود زیادی در هزینهها صرفهجویی خواهد شد.
6- کاملا واضح و روش است که هیچ بنای تاریخی بهعنوان چاپخانه در آستانه تخریب قرار ندارد و اصل این اخبار صحیح نمیباشد.