تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۳

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این همبرگر رابه راحتی در منزل تهیه کرده و همراه با گوجه فرنگی، خیارشور، کاهو و سس کچاپ میل کنید.

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت چرخ‌کرده: نیم کیلوگرم

پیاز متوسط: یک عدد، رنده شود و آب آن گرفته شود.

سیر: ‌یک حبه، له شده

روغن زیتون: 2- 1 قاشق سوپ‌خوری

جعفری تازه: یک قاشق سوپ‌خوری، خرد شده

نمک: یک قاشق چای‌خوری

فلفل: 4/1 قاشق چای‌خوری

روغن نباتی: یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

• گوشت، پیاز، جعفری، روغن زیتون، سیر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید، سپس آن‌ها را به شکل 4 پاته درآورید.

• روی  آن‌ها را پوشانده و طی شب درون یخچال قرار دهید.

• درون یک تابه، یک قاشق روغن ریخته، آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

• هر طرف همبرگرها را به مدت 5 دقیقه در روغن سرخ کنید.

• شما می‌توانید به جای این‌که همبرگرها را در روغن سرخ کنید، آن‌ها را کباب کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها