زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم برای 6 نفر:
برای سس گوجه فرنگی:
پیاز خرد شده / یک عدد
کرفس خرد شده / 2 شاخه
هویج خرد شده / 2 عدد کوچک
سیر خرد شده / یک حبه بزرگ
روغن زیتون / یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی / یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده / 2 قوطی کنسرو 400 گرمی
برای مواد میانی:
اسفناج خرد شده / یک کیلوگرم
پنیر خامهای / 300 گرم
پارمیسان رنده شده / 3 قاشق غذاخوری
نعنای خرد شده / 2 قاشق غذاخوری
لازانیا / 10- 8 ورقه
طرز تهیه:
1- پیاز، کرفس، هویج و سیر را در روغن زیتون نرم کنید.
بهتر است اینکار را روی حرارت ملایم انجام دهید و سعی کنید رنگ نگیرند و نسوزند.
سس گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر آن را حرارت دهید سپس
گوجه فرنگیها را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم 20 دقیقه دیگر آن را بپزید.
2- با استفاده از دستگاه مخلوطکن، مواد فوق را خوب هم زنید تا به شکل مایه سفت و ضخیمی درآید.
اگر طعم گوجه فرنگیها ترش است در صورت تمایل، کمی شکر به آن اضافه کنید.
3- برای مواد میانی: تا زمانی که سس گوجه فرنگی پخته شود. اسفناجها را بپزید و از آبکش رد کنید.
4- فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 4 گاز تنظیم کنید.
5- پنیر خامهای را در یک دستگاه مخلوطکن آنقدر هم زنید تا کاملا نرم شود سپس اسفناجها، نیمی از پنیر پارمیسان و نعنای خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب هم زنید.
6- در یک ظرف نسوز، ابتدا یک ورقه لازانیا بگذارید و روی آن یک لایه سس گوجه فرنگی بریزید و روی این لایه، مخلوط اسفناج را بریزید و روی آن، یک ورقه دیگر لازانیا قرار دهید و این ترتیب را تا انتها ادامه دهید و در لایه رویی سس گوجه فرنگی بریزید.
7- روی لایه رویی، باقیمانده پنیر پارمیسان را بریزید و 30 دقیقه آن را حرارت دهید تا روی آن پف کند و طلایی شود.
8- لازانیا را با سالاد و نان ترد میل کنید.